【小說音樂化】YOASOBI 討論區 (24) THE BOOK 3| 夜駆十億|葬送のフリーレン OP|NHK 18祭

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
呢個熱度岩岩好 我唔想過幾年要幾千蚊買張飛呀
不過日本歌手常規都係放一段俾你任拍(已經叫做開放左)
其餘時間大牌既真係搵大量STAFF照田雞
Idol 有d 異數既
因為似當年江南 style 呀、pine apple pen 果d 咁
全球 hit 爆
香港人都係跟風聽一次半次
會 loop 返晒 book 1~3 既先係真 fans

21年曾經有一段好長嘅時間好鐘意群青,痴到一年原來聽左300次,到而家都仲係我心目中嘅No.1
老實講我同#108位巴打一樣睇法
錄嚟真係嘥氣有幾可真係會開翻條片嚟睇
要重溫咪又係睇官方掉上網/the film收錄
咁難得買到張飛
與其嘥咗個機會
不如放低部電話享受個show啦
我揸車日聽夜聽
d 屋企人都聽到識唱埋一份
如果講中咗你sor9囉
即係你覺得入到去high嗰兩嘢
睇到自己想睇嘅嘢就hea埋淨低時間係ok嘅咪ok囉
唔使理我點睇喎
價值觀唔同
你覺得ok我覺得唔ok
討論都唔需要

但以我角度我就覺得咁樣完全係浪費咗個quota囉有咩意思

利申番我係指明緊呢種連睇stream都要問幾時idol呢類
你係為咗特定content去睇嘅話洗撚買飛睇咩
等official放clips上嚟咪得囉
https://ima.goo.ne.jp/word/236523/%E3%80%8EYOASOBI%E3%80%8F%E6%B0%91%E5%BA%A6%E4%BD%8E%E3%81%99%E3%81%8E%E3%80%81%E3%81%86%E3%82%8B%E3%81%95%E3%80%90%E4%B8%8D%E5%BF%AB...%E3%80%91%E3%83%90%E3%82%BA%E3%83%AA%E3%81%AB%E3%83%90%E3%82%BA%E3%82%8A%E3%80%81%E3%83%9E%E3%83%8A%E3%83%BC%E6%82%AA
去過日本場就知香港好多YOASOBI fans
到時成班痴線佬同痴線婆渣住日本場毛巾企前排
想問下online store買野用buy and ship買唔買到?
有無人試過
電話照寫集運電話?想買件T着去fes
x2, 我都重係群青 > idol, 好鍾意合唱個位, 加埋blue period 實在好睇.
同埋實大把人錄啦, 睇人地啲片咪得
好彩仲買到
多人識實會有弊處㗎啦,但其實啲歌手可以喺媒體咁多曝光、周圍去演出同開 show 都係因為夠多人識商業角度上佢哋先有價值
大家都係聽歌追星,但唔知點解有啲人永遠追到特別有優越感
淨係聽左2百幾次
買到
建議仲未買飛既巴打快d買
到時一齊嗌爆
其實youtube 有冇呢個功能,平時睇youtube多
幾時賣飛
Clockenflap已經賣緊
台北tour TBA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞