【小說音樂化】YOASOBI 討論區 (24) THE BOOK 3| 夜駆十億|葬送のフリーレン OP|NHK 18祭

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
我都有買紅色 覺得係四件裏面最靚嘅嗰隻色
gun
真係好撚柒,咁多年都冇個國際規模演唱會場地
所以唔好怪國際大牌唔嚟
唔係咁易㗎葉師父
斷估一開售即秒
不能同意更多
上一轉fes 勁多人撐場最多換嚟歌手(大家應該估到邊個)一句我愛香港
都係改變唔到搞tour skip香港既命運
幾十年冇變
去到Michael Jackson 都係場地問題搞唔成
會唔會太毒
又唔係妹妹仔
希望啦 貴一貴都睇
有無人買左10億紀念週邊?
有冇人會學LA 條友攞idol張野係到fing
真心,由頭霸到尾好肉酸,如果唔投入就只會影響氣氛

其實呢啲show都係fans互相遷就,其他樂隊啲fans睇完就會自己tun後

同mirror fans有咩分別
真係呀最撚緊要投入
態度正確呀

呢啲大集會場合,好多時歌迷之間都睇得出個質素

我相信呢度都係成熟有品嘅yoasobi迷
呢度就係
但香港好多垃圾 MK 跟風仔
官網話星期5 5點開場 但入場時間係咪5點先入得 定係可以提早入場 有冇去過既ching 知
有冇手足知yoasobi佢地唱幾點?
想買tee,11000yen日本免運?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞