今次真係要換Iphone 15 Pro, 好多新科技!

334 回覆
110 Like 556 Dislike
A. Apple 生態無咁碎片化,工作量低
B. Apple apps store 不嬲收入>android 收入好多
C. Eu 逼Apple 開 side loading
D. Porting kits令出新version 工作量大減
5x 手震冇鬼用
個靜音掣之前好似試過有得轉用途 係ipad???
笑死為左講到face id 差
講到ff 一個孖生兄弟出黎

輕鬆問題
銀行apps禁止過face ID unlock未?
Underscreen fingerprint 2019試過禁一次
又是idog交智商稅時間
果十幾g真係好關鍵,上到手感覺係完全唔同
用過144用返120真係接受唔到,個畫面疾到仆街
最新嗰部唔巔峰就死得啦
notebook 144 +同緊14pm

完全分唔到喎 sorry
下年真係唔知佢可以再出咩野
其實10%用家係唔會點感覺到分別
真呀, 個太陽曬少少就變暗, 本身都唔太光睇得好辛苦
變暗埋直頭唔洗用
同個架構佢會用埋落M3到,費事閹割啦
光追又熱又食電又lag到得返30fps都冇
除咗type c 係方便咗日常生活

其他根本無用
有話過ios同console共通save
咁佢用咁大篇幅講,就預左大家會用番咁大篇幅去討論啦...
144 同 120 都吹到咁大
60 同 120就話姐
有眼疾就睇醫生好過啦
ps5咁大舊散熱加插電開光追得30fps
出到先有得討論
而家啲卡平過iphone
好似買卡好過換新機
iphone年年都係最新就係最勁㗎喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞