今次真係要換Iphone 15 Pro, 好多新科技!

334 回覆
110 Like 556 Dislike
Why not
人地Apple有本錢

下年又A18, 性能又升
係咪你張卡太廢
Apple ranked third in gaming revenue, beating Microsoft & Nintendo

https://www.gizmochina.com/2022/06/01/apple-rank-3rd-gaming-revenue-beat-microsoft-nintendo/

Apple Arcade勁多野玩,
類似game pass d野,只係中港澳無份
6700xt唔算差嘅但光追梗係追唔到N卡
你有冇睇發佈佢連RE4 remake都玩到所以咪要整到咁勁
遲下GTA都擺落去俾你玩
係咪可以裸機用
當然唔係Arcade賺
係apps store cut
頭先冇睇發佈會想知佢隻game係真係 mobile version嚟?
Time Cook 想你係iPhone 打PS5/Xbox啲驚,ray tracing都做埋比你

Ubisoft Devision, CAPCOM SF5, 米哈遊原神成個file已經車左落去啦

Apple 好有野心
隻game 睇畫面唔似係之前啲手遊AAA spin off咁昆人
Pro max有冇120hz
因為近年成日好興用雲端玩所以先問一問
Apple又一野奶15%走
SONY好似仲想出手提機可以準備仆街
佢如果拉埋Capcom、暗榮嗰d入arcade,
佢個game pass可以撼動埋 Microsoft

出面班an狗到時只會身體很誠實咁買iPhone打機,
仲哂錢買埋d meh ROG Ally做咩
S23有一百倍變焦但Apple有3A Games
係咪想從電話同ipad 進行打機嘅領域,然後再帶返去mac 到
個勢有D 似
wwdc 推2023 推果個工具已經可以將x86 嘅game 直接翻譯到mac 都玩到
好痴線
Apple 禁左cloud gaming apps
佢啲機本身都越黎越重
19g 只係同舊機比
好難會知如果唔係titanium 真係重咗幾多
Oh
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞