今次真係要換Iphone 15 Pro, 好多新科技!

334 回覆
110 Like 556 Dislike
你內籠嘅野差咁多
其實點解下下都話無分別?
我諗apple 嘅目標對像都唔會主要係舊年買左14嘅人掛
主要都係非iphone 用家同埋iphone 13及以下嘅機型掛
斷估你唔會話15同13比都無分別掛?
Titanium Aluminium Master Alloy 係正,讀materials science 就知
大你老母隻西
不得不承認光追GPU真係有啲料到
未必真係玩到aaa
買返去磨鳩打飛機,爽到震
大把人唔用

蘋果超越微軟、任天堂,全球遊戲收入排第三名
https://lih.kg/3028718
Type c 都夠引領潮流啦
尊重
先有太空級Titanium外殼 純粹換材料 幾多%Titan 無講
換成Action button 可以自己設定用途 換左都係用靜音
Lighting 換成USB-C 應該要啦
仲升級埋USB3速度 唔通仲用2
A17晶片打機有光追 < 玩皇室要光追把撚
新長焦鏡頭有成5倍光學變焦 (120mm) 唔影相
你而家部機冇用殼 轉新機先買殼?
有冇人知15 pro / max 個鏡頭係唔係又突咗?
講緊重量提質感做嘜
重嘅野點拎上手都唔會舒服㗎啦
整重D 再下幾代整輕 大進步
點解唔保留靜音制 改到做埋button/直接加個新button
pro 有既話, 少好多人買pro max
屌拿星你用手機玩fps 槍game咩?
仲向下兼容
保留左固有可以打電話功能

shut up and take my money
1皮野買個mon only?
睇你條友啲comparsion
完全係讀書唔成又要扮撚哂野
1200萬像素5倍長焦,可以確定影出嚟嘅嘢係垃圾
有optical zoom
我影開小動物一定入手
年年trade in pro 機
都只係畀多幾千就有新機
其實真係唔駛諗啲咩
face id真係on9
我部ipad pro個face id 同pixel個指紋比 勁撚唔方便
反而低階啲 air嗰啲有 都on9
唔係可以連ps 手制? type c如果加埋有docker駁上電視係咪可以當 console
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞