[MOOMOO]MAMAMOO討論區[3] MMM,我地十月見啦!!!

1001 回覆
27 Like 13 Dislike
想問下各位
本來搶飛個時禁到1-2既第一行,但覺得太側無要到
然後打算等人放
想問下你地知唔知點解到今日都完全無人放飛既

點解一定有人放飛呢

其實一早買得既,都係真正想去睇下唔會hold囉
佢地係香港又唔算真係好受歡迎,所以唔會有人抄
https://www.youtube.com/watch?v=2jKhKMJOLE8
之後星貼圖要人幫佢PS 留名睇傑作
https://www.youtube.com/watch?v=2jKhKMJOLE8
之後星貼圖要人幫佢PS 留名睇傑作

又聽倒Solar海豚音咁笑
想問下各位
然後打算等人放

點解一定有人放飛呢

其實一早買得既,都係真正想去睇下唔會hold囉
佢地係香港又唔算真係好受歡迎,所以唔會有人抄

ig見過人放喎,1280 880都有,通常都係話買左臨時去唔到原價放一張咁,你 #mamamoohk #mamamoo演唱會 搵下啦
要當日抽福利 即係一定要早到
想問下, 填左form買週邊產品, 大家收到入數email 未???
定係過埋27號先會有,thx

你幾時填
我9月頭填完冇耐就收到入數email
3日內過埋數加收埋確認email

我上星期六填的

咁計今日都係過咗第一個工作天啫 過多兩日再check下囉

唔洗膽心,好快就有

剛收到了, thx all

Moomoo

30 號會拎飛果,可以去填表了
30 號會拎飛果,可以去填表了

表已填
https://www.youtube.com/watch?v=KoHOdE0wg1M
[ENG SUB] 170926 Whee In (Mamamoo) - "Shadow (그림자)" OST Announcement and Preview
想問下各位
然後打算等人放

我有兩張$880 但有野做去唔到
ching 有無興趣

10月28 FM

10月28 FM

mamamoo picnic.. october 28 at 6pm. at Korea University HwaJung Gymnasium. fanclub members 33,000 won/non-members 55,000 won.

10月28 FM

mamamoo picnic.. october 28 at 6pm. at Korea University HwaJung Gymnasium. fanclub members 33,000 won/non-members 55,000 won.

睇一睇自己更表 2829放假 諗得過

10月28 FM

睇一睇自己更表 2829放假 諗得過

我肯定冇機
希望你去倒

Wheein trending on MELON

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞