[MOOMOO]MAMAMOO討論區[3] MMM,我地十月見啦!!!

1001 回覆
27 Like 13 Dislike
30號果日,有無消防話詳細拎飛地點?
30號果日,有無消話詳細拎飛地點時間?
30號果日,有無消話詳細拎飛地點時間?

未公布

明日就要回歸歌壇的 B1A4,日前登上《認識的哥哥》留下許多精彩片段。好消息是,接下來他們也將登上《朴軫永的 Party People》,搭檔的就是唱功與綜藝感同樣超群的 MAMAMOO!

SBS 相關人士於本週透露,B1A4 與 MAMAMOO 將攜手登上《朴軫永的 Party People》,明天(25 日)就要前去錄影。

每集都邀請不同音樂人一起亮相、合作的《朴軫永的 Party People》,這次首度邀來完整的女團與男團連袂登場,而且兩組都是早已備受肯定的實力派團體,完全是「精彩可期」的保證。

喜歡高品質現場表演的話,就別錯過 10 月中旬播出的《朴軫永的 Party People》!

(照片來源:WM Entertainment、RBW Entertainment / 影片來源:MBC)
明日就要回歸歌壇的 B1A4,日前登上《認識的哥哥》留下許多精彩片段。好消息是,接下來他們也將登上《朴軫永的 Party People》,搭檔的就是唱功與綜藝感同樣超群的 MAMAMOO!

SBS 相關人士於本週透露,B1A4 與 MAMAMOO 將攜手登上《朴軫永的 Party People》,明天(25 日)就要前去錄影。

每集都邀請不同音樂人一起亮相、合作的《朴軫永的 Party People》,這次首度邀來完整的女團與男團連袂登場,而且兩組都是早已備受肯定的實力派團體,完全是「精彩可期」的保證。

喜歡高品質現場表演的話,就別錯過 10 月中旬播出的《朴軫永的 Party People》!

(照片來源:WM Entertainment、RBW Entertainment / 影片來源:MBC)

moonbyul 燦多frd底

正牙喂

moonbyul 燦多frd底

正牙喂

我反而想睇只係mamamoo 一團上
https://youtu.be/eStLby0UI1Q
170924 Asia Song Festival
其實2 號有無人想組團去

利申:一支公

你想組咩團 拎完飛係出面吹下水都得既

無所謂,我覺我一條佬去,好似有d 毒,

睇下有無人一齊分享下d 毒氣咋

拎完飛吹水都好呀

一枝公加一

一枝公加一

一枝公加一

1支公既朋友,有無人有興趣到時食個tea 再去

有呀 不如開個tg group,到時一齊去
想問下, 填左form買週邊產品, 大家收到入數email 未???
定係過埋27號先會有,thx
想問下, 填左form買週邊產品, 大家收到入數email 未???

你幾時填
我9月頭填完冇耐就收到入數email
3日內過埋數加收埋確認email

你幾時填

我上星期六填的

你幾時填

我上星期六填的

咁計今日都係過咗第一個工作天啫 過多兩日再check下囉
[quote]

拎完飛吹水都好呀

一枝公加一

一枝公加一

一枝公加一

有呀 不如開個tg group,到時一齊去[/https://t.me/Tonysbih

有興趣既加左我先/分享出黎,到時先開group

你幾時填

我上星期六填的

咁計今日都係過咗第一個工作天啫 過多兩日再check下囉

唔洗膽心,好快就有
[quote]

拎完飛吹水都好呀

一枝公加一

一枝公加一

一枝公加一

隱藏返阿 一陣好多人加你
[FANACC][TRANS] 170925 MOONBYUL cried during "Party People" recording today

"There are times when I am glad that I'm not a solo singer...

https://twitter.com/tgcnim/status/912243058107850753

拎完飛吹水都好呀

一枝公加一

一枝公加一

一枝公加一

隱藏返阿 一陣好多人加你

應該無咁多小學雞玩野掛
想問下各位
本來搶飛個時禁到1-2既第一行,但覺得太側無要到
然後打算等人放
想問下你地知唔知點解到今日都完全無人放飛既
想問下各位
本來搶飛個時禁到1-2既第一行,但覺得太側無要到
然後打算等人放
想問下你地知唔知點解到今日都完全無人放飛既

點解一定有人放飛呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞