[MOOMOO]MAMAMOO討論區[3] MMM,我地十月見啦!!!

1001 回覆
27 Like 13 Dislike
買到S1-2第一排 好爽 本身如果柒位都未必睇 而加靚位一定睇
揰正阿婆買粵曲啡 條隊成10幾分鐘都冇郁過
買左s2-6 L
S1-5 58 斜視都睇唔掂

我見S1-4仲有飛喎
團飛應該S1-3
團飛應該S1-3

佢hold起晒成個s3
團飛應該S1-3

佢hold起晒成個s1-3

我見S1-4仲有飛喎

我仲要有朋友係通利琴行嗰度做先至可以攞到最後S1嘅飛
買左$880
https://www.youtube.com/watch?v=TfD0lrlAuiU

有d咁既節目架

比南美觀眾睇嘅
買到S1-2 求組團 唔想自己去
唉...早知早D跟團入數..
依家睇數字都覺得自己偏後...要拎支大炮入場先得
但未買長鏡
買到!!!!!!
買左880 本身唔係momoo 但都好想睇佢地唱現場
11點先入到買S1-2 最右邊, 算係咁
不過係最尾個行
我本身跟團買,但係都幾遲入數,唔知比人派去邊呢

後都唔緊要 千祈唔好要斜視

我睇番佢地個坐位表,有訂團飛既都好似危危地
有d 位都幾偏

有d 位都幾偏

有d 位都幾偏

唔好啊

我唔記得邊度睇到,就話s1-3 就係團飛/內部飛

但係團飛就有200人訂左,我睇極s1-3果度都唔夠200個位

有d 位都幾偏

唔好啊

我唔記得邊度睇到,就話s1-3 就係團飛/內部飛

但係團飛就有200人訂左,我睇極s1-3果度都唔夠200個位

s1-4 s1-5 s2-2 s2-3 s2-4 s2-5有部分都係團飛或者內部飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞