[MOOMOO]MAMAMOO討論區[3] MMM,我地十月見啦!!!

1001 回覆
27 Like 13 Dislike

3 個上左榜
身邊無朋友鐘意mamamoo
係呢到搵到同路人好幸福
Btw點解要跟團買飛?我買1280 3日就收到飛
有冇話幾時有記者會
身邊無朋友鐘意mamamoo
係呢到搵到同路人好幸福
Btw點解要跟團買飛?我買1280 3日就收到飛

最緊要無時間排隊,

我都係得自己一個鍾意佢地
[10.02香港粉絲會議手幅派發]

派發應援物:200張硬紙卡手幅

屆時歡迎大家憑票來領取〜☺️
派發時間和地點將在當天通知

*和之前販售的周邊手幅採用了同樣的圖案但材質不同販售的手幅是反光布料派發的是硬紙卡手幅^^

https://twitter.com/moomoochina/status/911032995372400640

比個FD拉左去睇$880 係咪見面會黎 會唔會唱好少歌 靜係玩遊戲
比個FD拉左去睇$880 係咪見面會黎 會唔會唱好少歌 靜係玩遊戲

100分鐘應該唱嘅歌都唔會好少

呢個係fm,可能會唱幾首歌,但係唔會多。同埋有個問答大會咁掛,
https://youtu.be/uAOjaSzA97E
[Eng Sub] Jung Minhyuk ft. Wheein - HOLY-DAY

呢個係fm,可能會唱幾首歌,但係唔會多。同埋有個問答大會咁掛,

依家好期待
170923 jongmou Instagram Update with Mamamoo

Moonsun
其實2 號有無人想組團去

利申:一支公

你想組咩團 拎完飛係出面吹下水都得既

無所謂,我覺我一條佬去,好似有d 毒,

睇下有無人一齊分享下d 毒氣咋

拎完飛吹水都好呀

一枝公加一

拎完飛吹水都好呀

一枝公加一

一枝公加一

拎完飛吹水都好呀

一枝公加一

一枝公加一

一枝公加一

拎完飛吹水都好呀

一枝公加一

一枝公加一

一枝公加一

1支公既朋友,有無人有興趣到時食個tea 再去
https://www.youtube.com/watch?v=Ek8-NC09kyg
《黃色時節1(옐로우 시즌1) 》EP2 — 輝人(휘인/WheeIn) OST Cut
https://www.youtube.com/watch?v=E6I6lscj470
170923 조이올팍페스티벌 마마무 1cm의자존심 concert ver. 휘인 직캠
Wheein Focus - Taller than you (concert ver.)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞