2023年夏季日劇討論(4)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
老師 6.5%_5.8%_6.0%_5.2%_6.2%_5.7%_5.2%_4.6%_6.0%_7.4%

結局創新高
諗諗下兩個人個vibe又有啲似
套野都幾吸引人開
之前見佢個預告d人咪著得勁厚
我最近見松下洸平上節目
佢就係剪同劇入面個非常柒既髮型
點解要咁熱既時候…仲要佢地著冬天衫拍劇
合理理由懷疑富士為咗煲第二套Silent出嚟,各方面都盡量似返,即使今次係秋季劇女主角劇、四角戀、上次係細佬今次係啊妹
不過今次應該唔會後期戲份傾斜晒去美櫻楓珠啦掛夏帆演技觀眾緣頂得住,我驚佢哋頂唔住
冇劇睇又開返コントが始まる睇 睇親都好emo
東京開始涼啦
4個都係主演wo
唔叫傾斜吧
Silent 單主演爭咁遠
諗起Super rich啲劇情就想笑
我已經開始擔心套劇個質素
4主演點會平均分到airtime 一定唔會公平
北川景子有左第2胎
聲其次,呢個髮型麻麻,側面睇先靚
不過佢做戲好過本田翼太多
日本d名星都幾盡社會責任…有得生都會生
仲要生起碼兩個
北川景子仲要生完都繼續做野

當然你可以話佢地屋企好有錢…可以點都得
https://www.instagram.com/p/CxmOU2dyVVg/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

究竟有深田恭子做自己既姨媽既世界係點
深田恭子仲會同佢一齊浸浴
大個咗因為姨媽太高汁,咩女人都睇唔上眼
有冇人覺得vivant 吹大咗
真心講avalanche高質好撚多
avalanche>vivant認同
但vivant有吹大過咩
啱啱睇完老師先知主題曲係Suda唱
認同劇情上avalanche > vivant
但不過欣賞 vivant 大膽嘗試…係國外度拍…又有勁多動作場面….整體上佢無浪費左咁貴既製作費同演員
想問有冇日劇1080p網可以下載日劇?見頭貼得720p
avalanche好似當時評價普通ja wor?
我最鍾意都係crisis
最好學生

本身出面有po吹vivant係年度最佳日劇
學生

年度唔知
今季最佳一定係消防團
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞