2023年夏季日劇討論(4)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
勁鍾意呢套
咁就一定無s1咁好睇…
s1 始終個玩法又新鮮…同埋又有友情元素…
s2 我都係想睇邊個係big boss同埋主角下場點
vivant
真夏灰姑娘
vivant
駐巴果位日本大使原來係及川光博老婆,風韻猶存喎
好耐之前離咗婚啦
唔怪得小島秀夫有追開啦

「VIVANT」最終回は驚異の19・6%!大幅4・7P増の番組最高で有終の美「らんまん」超え今年1位

https://x.com/tbs_vivant/status/1703396471599759588?s=46
Vivant
橋本小紅帽
今季最差劇集 除左真夏同最好的教師 大家有乜提名
消防團(已完)10.5%_9.4%_7.5%_8.4%_8.8%_9.6%_8.6%_10.1%_10.6%
女演員(已完)5.4%_4.0%_4.3%_3.1%_3.6%_3.7%_3.5%_3.5%_3.8%
Trillion (已完)7.4%_5.6%_5.2%_5.5%_5.3%_5.0%_4.9%_5.1%_5.3%_5.9%
Vivant (已完)11.5%_11.9%_13.8%_13.4%_14.2%_14.3%_14.1%_14.9%_14.9%_19.6%
Code (已完) 6.1%_5.4%_4.9%_5.9%_5.1%_4.8%_4.1%_4.9%_5.0%_5.2%
老師 6.5%_5.8%_6.0%_5.2%_6.2%_5.7%_5.2%_4.6%_6.0%
睇呢到反應trillion game? 利申ok
冇人敢認第三
鐵漢柔情
有冇人睇哂大魔神?睇咗2集咗棄咗
全部都係viu
如果第二集都棄,就唔好睇落去
睇到佢虛構左個遊戲大師出嚟嗰集就棄左
條友根本係智能咖啡機 日本版
睇到佢話要搞傳媒就棄咗
睇到第3定第4集頂唔順棄咗
今季名導演炒車季嚟
冇棄
但見你咁講 我再check一check先知完咗
(本身以為唔知咩事停播一星期...)
大魔神係劇情超暴走同唔合理

一兆其實係啲商戰太兒嬉 其他可接受

不過剩係每集睇美櫻bb都夠
轉職魔王
睇得哂基本上都係因為睇大小姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞