2023年夏季日劇討論(4)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
駝背!!係啦真夏
赤楚兼55555fans嘅我表示好撚開心
[navy]屌 不要再說了[navy]

女主最後鳩投左森77
向井都係叫悟
女主角揀唔落手
今晚MONITORING誇台合作潛入消防團拍攝現場
當多啲花絮睇
睇緊
誇台咁玩好癲

反而係歌難揀
真夏 6.9%_5.4%_5.5%_5.4%_5.2%_5.4%_5.8%_4.7%_5.7%_5.3%_6.3%
轉職 5.4%_5.2%_4.6%_5.4%_4.5%_4.9%_4.5%_5.1%_5.1%_5.3%
18/40 6.6%_6.8%_6.6%_5.9%_6.4%_6.4%_6.9%_5.9%_6.1%_6.2%
狗 9.6%_8.7%_9.2%_7.5%_7.7%_6.8%_6.8%_8.2%_7.8%
向井 6.0%_5.1%_5.2%_4.2%_4.8%_4.8%_4.8%_4.6%_4.8%_5.5%
元氣
5.9%_5.3%_5.3%_5.0%_4.7%_4.3%_4.8%_5. 1%_4.3%_4.7%_5.1%

轉職以外,其它已完結
狗keep住咁高

真係好難揀
本身男配諗住填鈴鹿
但又覺得好似無咩好好表揚消防團
好唔爭氣咁大大聲笑咗出嚟

個攝影師搞到Alice成個Julie咁
cut出嚟又真係幾啱做以前英皇現代遵理嗰d名師名星相
呢套係咪一早拍好左
點解個個都著d咁厚既衫
好耐無睇呢種夏日戀愛劇 上套已經係桐谷美玲套有喜歡的人 點知簡直不堪入目 無一條線有做左咩好戀愛嘅感覺
直頭係曬自己嗰5**學生入到咩U嗰種宣傳照
現階段真係好唔睇好火十 唔淨止係女定妝相顯老
Micchi望落都係嗰種乳臭未乾嘅感覺 選角fail到
當年流星深恭做姊弟戀個感覺易入口好多
仲要特登買埋動畫版
諗起silent夏天拍雪景
所以深恭係勁…
佢接劇…配咩男角…你都唔會有咩違和感
當年佢同dean嗰套我都估唔到自己會追落去
深恭真係少有嘅百搭靚女
雖然佢個樣膠
但係都睇落順眼
松田龍平同西野7仔套按摩劇出左中字,但聲畫唔同步
好似係我自己問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞