大家討論下各補習名師的伏/好

404 回覆
2 Like 5 Dislike

In kris Lau we trust

kris lau 上1堂等於學2堂野 係就少少惡但其實都係想激勵我地嘅士氣
利申 中文數學通識phychembio全部5**

咁英文?

全部人補完KL後除英文外全部5**
所以抵補
咪撚補hong sir,比人ban左

真?
但點解咁多頁都冇人提
非打手,但肥康今年既 skill 真係被 ban
好多同班同學都係咁覺得。

口窒 guy / 馬神啦 !

5洗擔心 打手會
Push
Push
Copy Leung
billy ng
周圍抄,補佢一個等於補幾個
上完海星free course
個人認為正過文靜好多
有冇補過文靜同海星嘅講下
上完海星free course
個人認為正過海星好多
有冇補過文靜同海星嘅講下

文靜呢條女比人屌話教實用文格式都錯喎

打錯
你啱,當時諗緊下句
我亦上完文靜summer
真心想轉會
幫幫手 海星過幾日開課了

海星點?你哋你覺得海星正就轉
再一次sorry打錯字
Econ 補我
認真教得有心又有料 學完邏輯推理都好左
不過六月好似成日都唔宣傳 cliff份人又低調 睇住佢冇以前咁多人補就好唔抵
Cliff yeung 沒伏

咳咳咳

好掛住佢
Econ 補我
不過六月好似成日都唔宣傳 cliff份人又低調 睇住佢冇以前咁多人補就好唔抵

睇遵理fb宣傳原來cliff 2017近半數學生都5 or above
個post仲要得2個人like
真係幫到學生既老師就無人識 好可悲
終極大伏 Kris Lau
之前俾過錢上左一期 一堂大概3個鐘 用咗1個幾鐘打飛機自high話自己有幾多名校生補佢講到自己g抄有幾把炮 其實咪又係照抄 on9都識啦 唔知點解啲名校生個個禮拜晒3粒鐘補佢聽佢鬧人同打飛機 3粒鐘我做pp唔好

一堂三個鐘
Econ 補我

睇遵理fb宣傳原來cliff 2017近半數學生都5 or above
個post仲要得2個人like
真係幫到學生既老師就無人識 好可悲

仲要個d乜春名師乜全港5**仲多學生補過cliff 真係好唔開心 真係有心有料既就比人遺忘
終極大伏Daniel Yu,我懷疑佢自己都唔識做D past paper,解題解到一舊屎咁,notes勁多垃圾,買past paper好過睇佢d notes.

利申:讀AL ECON

有無人補過 Ben Fung?

補佢不如係學校專心上堂

ben fung真係垃圾到冇法形容,狗又不屌

其實billy 教書都係一樣咁廢
不過Ken Fung份人好賤姐

佢係賤, 成日懶鳩叻, 借CY 上位, 但上堂完全唔會提CY, 因為佢既教法同CY 係一鳩樣, 但CY 比佢教得清昕好多, 同有料好多. KEN FUNG 原本好似入唔到CU PHY 嫁, 係入邊轉科 . 做人既性格唔洗講,賤到仆街

我試過佢one day
佢一堂每講一句野
都可以講自己好多A 同好勁
真是好煩

條友垃撚圾, 但佢唔係X理教咩?

係呀 燈塔

Google左好似係,Ken 同billy 大學個時已經係fd,賤人真係會圍埋一堆 ,之後一齊借同一間細型補習社既型房教

Ken fung條友成日獅子開大口
最後連筆記都交唔到
Mock話送既試題集又冇
連份mock都係考前一星期先收到
Mock話送既精讀書仔又係交唔切稿,到尾2定尾3果日先收到電子版

最記得係4月1號考phy 佢3月30號夜晚比份差唔多成100版嘅精讀比我, 溫條撚咩屌

喂Ken Fung 我繼續屌你老母呀
早知係咁, 當初一定再排靚啲個補習schedule跟住去補cw 或者cy
依家得個level 5, 屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞