大家討論下各補習名師的伏/好

404 回覆
2 Like 5 Dislike
其實billy 教書都係一樣咁廢
不過Ken Fung份人好賤姐

比利吳我屌你老母
physics補邊個都好, 千祈唔好ken fung
拖啲筆記拖到依家都未派返晒
上堂成日講有味笑話, 乜撚都學唔到
雖然自己最尾phy 考得幾好但係dse嗰時完全用唔返佢啲野出嚟
最仆街係有次上堂我地做野佢係正我地面前玩clash royale
平時仲一路揸車一路開ig live
補咗佢7期真係好想講句
垃圾Ken Fung 我屌你老母呀

Ken Fung狗同垃圾比利吳Billy Ng係同一個閪格 都係補習商人 垃圾教學質素 睇錢睇得好重
自己google 馮期 補習

佢地兩個臭味相投

佢地個時2個都係借 舊登上位, 仲要ken fung(PHY) 係由CY Chau 教出來, 之後抄CY 筆記同教法, 但佢教到1999, 教到勁亂, 但以為自己教得好好. 落堂問佢問題佢會覺得唔耐煩

佢係賤, 成日懶鳩叻, 借CY 上位, 但上堂完全唔會提CY, 因為佢既教法同CY 係一鳩樣, 但CY 比佢教得清昕好多, 同有料好多. KEN FUNG 原本好似入唔到CU PHY 嫁, 係入邊轉科 . 做人既性格唔洗講,賤到仆街

佢係賤, 成日懶鳩叻, 借CY 上位, 但上堂完全唔會提CY, 因為佢既教法同CY 係一鳩樣, 但CY 比佢教得清昕好多, 同有料好多. KEN FUNG 原本好似入唔到CU PHY 嫁, 係入邊轉科 . 做人既性格唔洗講,賤到仆街

我試過佢one day
佢一堂每講一句野
都可以講自己好多A 同好勁
真是好煩

我試過佢one day
佢一堂每講一句野
真是好煩

條友垃撚圾, 但佢唔係X理教咩?
Ken Fung 同Billy Ng 你兩個一齊去食屎啦

我試過佢one day
佢一堂每講一句野
真是好煩

係呀 燈塔

我試過佢one day
佢一堂每講一句野
真是好煩

係呀 燈塔

Google左好似係,Ken 同billy 大學個時已經係fd,賤人真係會圍埋一堆 ,之後一齊借同一間細型補習社既型房教
冇補過 Ken fung

不過一定 cw sham > ken fung

ken fung 應該唔算最廢

Phy 最廢個個係古代首席,Normal reaction 都唔識
點解黃海星可以咁多打手

我係打手120%死全家
我讚我buy既導師就會係打手
係呀, 我擺明做黃海星打手
吹咩
我真心覺得黃海星幫我好多
起碼好過YY, 燒完, 文靜, 洪拳, 徐永豪
黃海星教段旨, 分段, 十二篇範文
真心講得我明
真係講中哂我常犯既錯
講到好多人講黎講去都永遠講唔中既point

我係打手呀
舉報我啦
學費單係到
真心好嘅導師
中:黃海星
英:mia wong
數:herman young

真心伏嘅導師
中:簫源
英:kenneth
數:dick hui
點解黃海星可以咁多打手

我係打手120%死全家
吹咩
真心講得我明
真係講中哂我常犯既錯

我係打手呀
舉報我啦
學費單係到

你考完DSE 睇下咩GRADE 先沖出來啦
BTW 點解中文冇人講下劉建X, 當年AL 中化(姐係中文), 佢算係最好個個
YY lam
真心好嘅導師

真心伏嘅導師

中文真心好都認同既,不過佢 overrun 真係幾嚴重。
好唔好,真係見人見志。
排補習 schedule 個下真係煩

奉勸你一句,你個英文,其實兩個都係伏
補左一個月billy轉去補KL之後5**
補左一個月billy轉去補KL之後5**

5**之選
Push
點解黃海星可以咁多打手

我係打手120%死全家
吹咩
真心講得我明
真係講中哂我常犯既錯

我係打手呀
舉報我啦
學費單係到

學校成績已進步神速
未補黃海星之前中文考全級93
補完之後考全級第8
作文全級第1
閱讀第9

MIA都教得好好
英文補佢前考117
補完考67
進步最大係writing
grammar真係好清concept
點解黃海星可以咁多打手

我係打手120%死全家
吹咩
真心講得我明
真係講中哂我常犯既錯

我係打手呀
舉報我啦
學費單係到

學校成績已進步神速
未補黃海星之前中文考全級93
補完之後考全級第8
作文全級第1
閱讀第9

MIA都教得好好
英文補佢前考117
補完考67
進步最大係writing
grammar真係好清concept

放撚左榜先啦到小朋友
真心好嘅導師

真心伏嘅導師

中文真心好都認同既,不過佢 overrun 真係幾嚴重。
好唔好,真係見人見志。
排補習 schedule 個下真係煩

奉勸你一句,你個英文,其實兩個都係伏

上黃海星呢2年又無乜試過OT
最多都係遲10分鐘落堂
但落堂都有問必答
上星期最後一堂我落堂問佢文言文
佢教分詞性
答左我半粒鐘先走
真心好有heart
上年學期尾最後一堂OT多d
啲人補Antonia係咪淨係為咗丁佢
我以前啲friend試過補佢話佢無料

冇得屌有咩用 ,其實佢有冇試過師生戀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞