[3]Business/ First Class 討論區

954 回覆
7 Like 2 Dislike
呢個要睇出發地做唔做到check through同出晒2程BP
yes, 所以特登提早入去嗰啲好onX....
ae都係難民營, cls
Pier好啲掛
都好多人 勝在夠大
就算頭三個hall都冇位坐 入到去飲茶嗰邊一定有位
不過你DM冇呢個煩惱啦
QF lounge嘅話唔係撞正QF/JL/BA班機都冇咩人
反而chase無咩人
但QF lounge好似得星期二四六(google話)先開朝早。官網同HA就寫daily,搞到唔知信邊個好。
出年4月會坐早機
諗住到時入chase食早餐
碌ig東蠃遊雙人大阪cx 10000左右
真唔真
屌以後唔撚同咁多人坐J 加入lounge
老人家真係呢
個hand carry 係咁喺The Pier拎咗好撚多汽水

屌我都想行撚開
汽水唔值錢又重都攞咁多
係都攞Besty Beer 起碼出面買唔到
汽水唔值錢又重都攞咁多
係都攞BetsyBeer 起碼出面買唔到
啲老人家: 係咪可以任拎㗎 ?聽到呢句我就知仆街
睇落唔合理啦 Ching

個價唔合理 HX都做唔到依個價
旅行社賣唔哂先會做優惠 下年9月唔會咁早做優惠
通常旅行社跟團可以加錢上Business 2個人updgrade可能已經收到6000-7000 唔需要咁賣
同埋據我所知EGL咩都會叫你去佢地官方WhatsApp問

你去番佢地官方WhatsApp問啦
FB佢地啲假page一街都係似流料多
呢排好痴線
FB碌兩碌都時不時見到呢間A貨啲廣告 仲要講到LAX CX J 10K起跳
有邊個會信

CX官網都有寫 自己睇
請注意,我們現時並沒有推出任何「尊尚逍遙通」商務客位機票優惠,敬請小心提防,並避免向與任何國泰服務有關的可疑廣告或假冒資訊提供任何個人資料,或作出交易。
你唔好話
有好多人真係食米唔知米貴
唔知機票幾錢先係"正常"
尤其是肺炎左3年有班人對機票價錢冇哂概念
另外有班人搭得多LCC對FSC機票價錢又係冇咩概念
就係奇怪咁平
原來官網都出左聲明
一嚟太平
二嚟睇佢廣告先知CX 有鳥取米子熊本

抄都抄唔啱
真係等睇幾時有人上當奶咗嘢
擺喺到擺幾日都無人郁手剷page呢下先好嘢
仲要EGL畀人玩好似都唔係第一日嘅事
全部FPS 俾錢既電騙黎
臨時轉咁慘?照計成個冬季都係788真J
想問吓嚟緊搭AY business, 香港Lounge 係咪只係去plaza premium first, 定都可以去 CX business lounge?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞