有無人可以講下工程Consultant 實際工作環境係點?

115 回覆
9 Like 73 Dislike
邊team?
有冇個email 睇下?
乾收銀都要睇咩位
不過絕大部份情況都可以騎住main同sub屌
佢又唔讀呢科又唔係做呢行係度鳩up
有冇流出
以前啲consultant扮撚晒大牌咁
宜家有報應啦
真呀,sub 狗大部份都比科學狗做的,工程系大學畢業生入哂Consultant

女又多過sub 狗 又係office design 勁好做
根本係大家都覺得Consultant 優越過sub 狗同main 狗,所以先口裡就不,心𥚃沖哂入沙田A公司 九龍灣W公司 行Scheme A考HKIE牌
Graduate engineer 仲可以有Mentor 教,有靚靚女同事做自己女朋友,入Consultant 先係人生贏家!

Sub 狗毒撚同Main 狗就仆街啦,真係做緊地底泥,連HKIE都當佢地係狗踢走哂考牌機會
AMMJV哩期啲女幾得
點解你唔講arup
wsp都吹奏
笑死,一問到幾錢人工就收你皮啦
有are guarantee 緊係去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞