尾田榮一郎:因為《少林足球》,令我相信漫畫真人版係可能既

215 回覆
115 Like 22 Dislike
周更
路飛起初係麻麻地,由山治嗰幾集開始就好返好多
佢點都有改㗎啦,但唔好太過份我都可以接受
最怕魔改到反艇嗰啲真係搞唔掂

路飛初初個扮天真樣真係令人覺得有啲猥瑣,後面幾集就好返好多了
整體上都唔錯 , 係加咗啲黑鬼落去同埋動作真係唔掂, 幼稚園級數
屌你條傻閪係香港用台譯
用支譯啦不如
日本仔自己玩壞咗幾多部動漫嘅真人版?可能以下幾套動漫用今次one pieces 真人版模式去拍真人版可能會掂:
鋼之鍊金術師
進擊之巨人
東京食尸鬼
宇宙戰艦大和號
乜撚嘢評價嚟
路飛就用性格評 但娜美就用身材評 桌洛仲過份 用一幕穿崩位把刀去評
原來係千葉真一個仔,又型又靚仔
我反而咁多年都接受唔到漫畫(初期畫風好似兒童插畫好唔鐘意)呢次真人版兩日唔覺唔覺睇晒…同網上評價差唔多,主要角色真係好出色…係勝過漫畫描寫既出黎既形象…但武打就…
香港人依家邊有理性做正常人丫…除左批鬥、鬥爭外仲有咩可以專心做落去?
點解你地會鐘意睇
唔會覺得又重睇個故事好悶咩
最可惜佢最靚果個年紀冇戲拍

進擊巨人真心可以。

但今次one piece 成功係因為本身粉絲積累太多,有粉絲係做電影行業而且仲可以係show runner 。

除左one piece 有咩動漫有咁大影響力。😅
MCU 有Kevin feige 後期都俾迪士尼同左膠干擾
DC 有zack 但都衰係華納高層
就算重製 只會係結局之後既事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞