尾田榮一郎:因為《少林足球》,令我相信漫畫真人版係可能既

215 回覆
115 Like 22 Dislike
佢哋依家直情係話點解要靚先拍得戲?
所以要搵又黑又醜先100%正確
劍心同one piece 係同一個主題?
就係編剪得唔太好
唔知佢係故意定真係唔識搞

感覺上比較可能係好似你咁諗
想8集盡塞啲人物同經典場口入去
佢讚周星馳係譾佢啲Animation
但我都幾信就算你搵同一班底
都未必做到佢個程度
周星馳捽Animation 啲人捽到死先捽到佢想要嘅畫面出嚟
呢啲有時好講Sense

不過你講打鬥就應該係
武指好似係程小東
你搵到佢拍,我覺得索羅啲打鬥會好睇啲

Moving 其實我睇咗頭兩三集
其實我想知大家覺得個好睇位係邊
尾田世界仔
少林足球改變左世界
HXH 分鏡依然係漫畫家入面最TOP果幾個
同埋最新係船上面先有咁多內心思考

OP好睇既地方完全係另一個方面
唔同既野其實無得比
可惜少少似袁偉豪

哭出來…但粒老鼠屎…
講真唔好理佢原唔原設
成套海賊王漫畫邊到有畫到黑人
你照跟漫畫一個黑人都冇
到時又比堆SJW搞鳩,批鬥
太多案例了,
依家整d配角係黑人咪算數囉,反正依d出一兩集就唔出嫁啦
搞唔清楚台名你就縮返你老母臭閪學過啦
你老母比支人搞啊? 成日喺到支支支
拍到黃一飛叫救命

鐵頭功呀拿
Mr.1, Miss Monday ??
睇左幾集, 感覺似拍出魔盜王味道既one piece, 應該話鬼佬拍開海盜片, 本身就有一種味道
打戲當舞台劇咁睇先岩feel
乜路飛唔係改哂人設咩? 又識潛入又知道要搵偉大航道地圖,我記得路飛除左知要做海賊王同搵同伴之外乜細節都唔知個bor
我都唔明點解d人會話冇改, 明明好多野既原因動機都改哂
真人版拍到結局唔知幾多年後,應該我訓入棺材投埋胎出世破埋處都未拍完
我就係同你一樣
頭兩集啲浪漫嘢我係咁飛
打鬥對我嚟講又唔係好驚喜
所以暫時都未明好睇住係邊
所以冇人睇
只要唔係witcher咁玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞