Affordable Watches 手錶討論區(36)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
你咁提一提我都覺得似

但對比下個樣都有少少分別嘅
咁一定有分別嘅
呢隻alphinist好歷史故事架
同rolex explorer 同一年出,
YouTube 都好多鬼佬做compare
人地果隻去南北極,呢隻去爬山

利申, 試過實物上手, 最衰唔岩自己
又會咁啱啲設計方向都似似地

我以為會好似Moon Watch 同 Daytona咁,個樣差九丈遠

結果係Bulova同Moon Watch似樣好多
有冇人用過perlon strap
舒唔舒服同埋怕唔怕多汗?

本身都幾鍾意個dial
直到今日望多兩望見到兩粒黑點…
佢隻 group b正啲
Pre order完左咁遲先見到
GS個香港ig搞咩
通告:
香港Grand Seiko的官方Instagram帳號 (GrandSeikoHK) 被盜用,事件正在處理,如收到任何由此帳號發出的信息,請不要回應。如因此事引致任何不便,敬請見諒!
Unfortunately, our official Instagram account (GrandSeikoHK) has been hacked. We are trying to rectify the situation, but in the meantime, please do not respond to any outreach from our account. We apologize for any inconvenience inadvertently caused from this incident.
上個月尾seiko先比黑客入侵完
應該真係攞走唔少資料 會陸續有黎
柒到喊
想買隻Furlan Marri但近幾隻都唔多過電,再早啲嘅款又買唔返
今次終於落咗Order,又係十零分鐘已經無哂
Bestwatch點解啲錶咁平
Seamaster 300 case + yacht master bezel
係sm300 case嚟咩
或者調返轉咁諗,當其他人隻隻錶個 dial 都一樣,唯獨是你嗰隻個 dial 出廠時已經多咗兩粒墨點,你隻錶算係獨一無二
CITIZEN 8 GMT 定價13500 咁進取
仲平過三針
幾乎照抄

無買到 諾時 x Chaykin 2.0又有啲後悔
小三針好似勁貴
citizen唔駛咁心急追新款
過左半年多數官方會減價
到時再搵靚折入手

小三針係the citizen果隻?
幾靚幾ok啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞