點睇海賊王真人版

327 回覆
72 Like 62 Dislike
咁人地又真係叫monkey …
絕對喜出望外
完全明白真人角色,冇可能做到百分百漫畫嗰種感覺
女角 冇可能又大波又好打又靚女又好戲 如果有 應該要收幾億先做, 男角都係 又要唔係好大隻 但係要好好打仲要好熱血 邊有可能 希望佢繼續做
外國人拍拖動作片 拍到咁我覺得都OK 如果可以搵香港嗰啲武術指導過去咗更加好.
尾田意思嚟喎ching未還是你先代表到原著

尾田講過路飛代表國家係巴西,演員用拉美裔好合理
而尾田都親口話個演員完全就係路飛本人

one piece個世界觀就係多種族,如果做出嚟全部黃種人先奇怪,我懷疑你跟本冇睇op
有冇人覺得娜美係似早期畫風
但係如果去到中期個身材應該跟唔到
最尾如果惡龍吃住路飛先揮戰斧落去會好正
娜美都選角好?
雄霸個仔
點樣唔好
有冇人留意到第一集索隆把和道一文字個刀鞘彎左
咪還原到原作
係咩形容路飛
路飛就係咁的性格
紅髮係唔係skyline個男主角?
唔係細路仔cosplay feel已經好好,而且有死人見血個種海賊凶狠緊張既劇情感,多左種活生生既感覺,真實感做得幾好,亦都另一面描述左好多海賊其實都係邪惡,而海軍亦都有佢地既正義,思想角度寫得比動漫更加平衡。

選角方面都冇咩好挑剔,d戲都幾好,唔會令人好出戲。係路飛比想像中聰明有d唔慣,明明以前係個弱智zoro就比想像中營造得更冷酷,少左種笑感,娜美就本身諗住係大波白人做,可惜 不過d配角多左戲份同故事,整體係生動同埋好睇左好多

真係諗唔到有邊套真人版做得好過佢
隔離PO見到, 但睇嘅時候冇為意到
劍心應該係真人版巔峰
真人版睇咗第一集,跟住轉返睇動畫。
大部份角色都唔錯喎,好似zoro, 卡普,鷹眼呢啲還原得幾似,其實其他都唔差,連個角色嘅小動作都跟足,的確唔錯
我屌你個墨西哥呀 我巴西架67
雖然都係漫畫真人化,但劍心只係一個古代日本故事,無魔法無異族無奇裝異服,會比較容易還原,甚至你當佢係tom cruise套最後武士睇都得。再推盡啲,一啲現實背景嘅改編好似流星花園/交響情人夢,本來漫畫就係一個現實背景,喺轉真人演出上難度會低好多。而one piece喺完全架空嘅背景都呈現到咁嘅代入感,已經好難得
原來有真人版熊貓人
新田真劍佑世界第一!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞