點睇海賊王真人版

327 回覆
72 Like 62 Dislike
絕對係睇過最好嘅日漫真人化作品,喺度屌還原唔到長鼻捲眉波唔夠大,搵嘢屌都有sense 啲啦
幾好睇!
漫畫有交代克比同梅伯跟卡普去修行劇情喎
娜美一集大波過一集
咁多好評
果然尾田有參與唔同d
漫畫有交代克比同梅伯跟卡普去修行劇情嫁啦
邊個同你講草帽1伙係靚仔靚女
你要睇靚女嘅只需要睇漢庫克夠唔夠靚
其實漫畫克比係一個配角都算唔上既角色
如果可以提早講既係路飛三兄弟,之後劇情應該會更完滿
當平行時空都OK ,改動就尚算合理,不過以為會做到羅格鎮先完,羅格鎮咁經典起碼同劇都有個首尾呼應,因為我覺得見好就收

你睇慣咗2年後嘅娜美,反而一開始嘅娜美先最正
white wash

連登:可以

blm

連登:
除左娜美冇咁腰幼腰大波之外
都算係唔錯 期待有第2季
卓洛好型打架嘅位拍得比想像中好好多
同意, 呢段原創令到本身東海只係出現一開頭嘅高比同貝魯梅伯可以貫穿成個東海,
唔會好似漫畫咁出一出場, 之後就消失到水都先返嚟..
我覺得真人版貝魯梅伯個成長好似仲描寫得好過高比, 個演員演得幾好。

但因為呢段原創唔可以影響到主線太多, 搞到海軍好似有參主線與但冇佢地個影響又唔大咁
卡普多咗好多原創戲份, 雖然個卡普演員個look係好有卡普feel,
但個性格同俾佢個劇本又同原著唔係太夾得到。
冇咗盾牌佬
力克船長都縮晒水, 唔知係咪太貴呢
成套真人版最唔似就係佢, 演員個樣太tense, 冇Benn Beckman果種從容
如果本身有睇原著, 再睇真人版會有一種明白佢點解有d位會咁樣拍攝或者改動嘅感覺..
呢套係啱d理解到真人版係要作出合理改動,唔係就咁copy動漫畫版嘅人睇,越睇會越喺度諗“係喎呢度咁樣改都得喎
都冇話成個夢男咁架

成班係度話咩路飛唔係靚仔
神態似就得
咁佢係樣衰好難頂呀嘛
5檔白頭髮點玩喇
放心,真人版應該唔會捱到五檔出現
真人版嘅剪接同配樂仲有加乘嘅作用,第8集最尾,每個人講夢想嗰幕剪返5個人細個個樣,同時再出埋主題曲好有feel
睇咗一集,娜美真係攪唔掂,有肚腩,又唔夠大
是旦搵gordon lau得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞