點睇海賊王真人版

327 回覆
72 Like 62 Dislike
除咗Zoro之外,其他演員邊忽好呀?

打鬥邊忽好睇?
一千萬美金一集,交啲咁普通既貨出嚟叫好?

烏索普個鼻去撚咗邊
山治個卷眉去撚咗邊

卡普咁撚樣既性格架咩?

鷹眼隻船呢?咁撚低成本都唔整?
睇嚟日本動漫好似鋼鍊、巨人呢d作品要拍真人版想有成績嘅,真係要日本原作方監修+外國資金同演員,先至可以有成功嘅可能!
路飛打鬥流暢咩 好似馬騮咁打翻
拳頭無打擊感
話好睇果啲屌曬你地老母啦

梅利號中撚咗中国核水輻射呀?

屌你地老母知唔知呢套野一千萬美金一集架?

咁啲道具製作、CG特技、人物造型要有高水準啦下話?

惡龍作為第一季boss縮撚曬水係咩事?

大撚把野屌

根本由編劇、導演、道具製作所有工作單位都無認真去睇劇本就交啲垃圾貨

燒底片算鳩數啦
佢兩個無左個鼻同眉先好,一有肯定勁撚出戲 真人版唔係動漫
尾田親自審批都過到 但係過唔撚到你個19 fans
留名
屌你老母,咪撚咁多藉口啦

惡龍個鼻叫咩呀?

One Piece大把角色眼耳口鼻都鬼五馬六,咁係咪全部都要變返正常樣呀?

冇信心還原到最基本角色造型,就咪撚拍啦
清唔使咁激動,小弟覺得呢套野尾田主要似係想補完動漫劇情嘅不足同刪減原著嘅累贅,以方便未入坑嘅朋友睇,唔需要太執着好多漫畫原著嘅支節
你真係想集集都見到木偶奇遇記嘅烏索普咩真心
加埋卷眉山治嘅真人版,只會變左喜劇,見親都笑死,新入坑嘅人睇到都覺得騎呢啦
尾田監製大撚曬?
Zoro都好大隻
番去重睇動畫囉 又係啲獨醒撚,自己上網睇下啲好評先啦 跟你咁做 咪變第二套星矢 巨人 鋼鍊
屌你老母,我又唔睇動畫,動畫垃圾關我撚事

其他人收貨關我撚事?

我唔撚屌得?
其實草帽佬 係南亞人
山治明顯係鬼佬
烏索普係非洲人
得索羅係和國人

好唔好睇係一件事
但選角係好合理
要100%還原睇cosplay 啦小朋友 睇個劇都屌人老母 ,根本啲角色捉到神韻,有還原到one piece 嘅核心
好似係尾田自己 casting
我邊撚到有寫動漫垃圾 屌得 不過你屌啲point 似個亞氏保加症會屌嘅嘢
另一邊箱車田正尾炒咗粉
你自己腦補呃自己減呢樣減果樣就叫成功,總之減去啲重要特徵就無死

思想都幾撚好野
想知道日本嗰邊反應
係讚多定屌多
屌你老母啦on9仔

捉到神韻你都講得出

是旦講都大把野亂嚟啦

卡普人設係咁撚樣架咩?
屌你老母你呢啲垃圾要屌多幾鑊

我而家屌鳩真人版唔好睇,你就叫人番去重睇動畫

我話我唔撚睇動畫,我話動畫垃圾

你就話動漫垃圾

動你老母漫

動畫漫畫都唔撚識分
契仔型撚到痴線
想知係點樣?
自己睇原著漫畫啦屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞