[廢老]大種乞衣塞撚住惠康個出口

217 回覆
1966 Like 18 Dislike
係度捕不如搵扮唐樓看更坐下
賺錢買個煲好過啦
掉落地叫佢執
快手整左條link, 夠1000票會再send信
https://www.ipetitions.com/petition/no-more-stamp-beggars

推, 如果唔係又不了了之
可能廢老之勝利都係我哋自己嘅問題…
好撚心班廢老啦,幾十歲人仲要咁唔知醜
D廢老真係好撚厚面皮

巴打英文好勁 點解可以寫得咁好

最後嗰句打錯
I would also like to make sure that the upper management be notified...

最後嗰句打錯
I would also like to make sure that the upper management be notified...

本來想入去銅鑼灣惠康嗰度買嘢, 點知見到三個廢老平排擋住個門口。

我見到佢哋手上揸住一啲印花, 佢哋應該係問人攞印花。

但係平時呢啲印花應該要加錢換嘢, 原來今次惠康唔需要加錢就可以免費換。

本來我想叫食蕉(老女人)去招呼佢哋, 點知個食蕉行埋去同佢哋傾咗兩句偈,佢哋仲繼續企喺度咁,我諗我叫食蕉都係冇用。

擋住銅鑼灣惠康個出口

睇清楚啲佢個樣, 唔止三個其實仲有另外兩個但唔知喺出面邊度。

原來今次唔使加錢就可以換煲

Ready…

Oh~ 中間紅色大嬸偷步成功

終於攔截到一個顧客攞印花(好似係)
q5w2q
大家覺得我應該點做?
send投訴信畀惠康,搞掂班老嘢
唔好阻住人哋搵食

p

+00
報警啦
報警啦

報警挫唔入
惠康仲未覆email

未啦緊係…理Q我哋
正皮有撚用咩, 幫手簽個名仲好
你以為佢地競爭緊? 佢地3個同伙黎咖
利申知道呢啲人點運作
你以為佢地競爭緊? 佢地3個同伙黎咖
利申知道呢啲人點運作

真心想知同埋點入行?
投訴啦屌,阻撚住晒
沉撚左。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞