[廢老]大種乞衣塞撚住惠康個出口

217 回覆
1966 Like 18 Dislike
手持幾十張印花之後煽風點火,引佢地哎交有冇得諗

同佢地講你地三個邊個打贏左就比邊個

呢招正

請勿照抄

惠康Email: wdservice@dairy-farm.com.hk
Dairy Farm: DFGcontactus@dairy-farm.com.hk

如果要整埋聯處可以試下用呢個https://www.ipetitions.com/start-petition
但我覺得炸鳩佢fb仲方便直接

https://www.facebook.com/wellcome.supermarket/

巴打好有心, 星期一做嘢。巴打作文好勁, 盡改style!

唔係我話炸就炸, 我人微言輕, 到時變左得我一個顧客係度發難, 除非夾好時間發動總攻擊。

petition收集下民意都唔錯,遲下睇點攪。
屋企樓下個間冇呢啲人
因為全屋都冇人草印花
通常埋單會同收銀講唔洗印花

巴打可唔可以開地點?咁可以叫晒全港廢老去你嗰區集中啲, 等其他繁忙地區有條生路行下
真心痴撚線
我掉落垃圾筒都唔會益佢
有手有腳攤大手板問人攞印花
叫佢乞衣都侮辱乞衣呀
通常唔會理 買完野仲要俾印花你,老奉咩
啲廢老又真係好多時間係度等人俾
真心痴撚線
我掉落垃圾筒都唔會益佢
有手有腳攤大手板問人攞印花
叫佢乞衣都侮辱乞衣呀

啲印花佢地會響垃圾桶執返,我會整到個啲印花對摺再對摺摺到無得分返開先響佢地面前掉左佢
拎去賣
之前入左啲fb group
發現到到印花都有得賣
最誇張既見到萬寧印花一卷賣500

伸利 7仔換野撞款想搵人交換先入group

今日先係班友面前整爛左成10張
我早幾日去又係呢幾個
嗰日同個外國朋友一齊
我拎住一條印花,冇理呢幾條友
個外國朋友仲問呢幾條友咩事

嗰間惠康好多遊客
真係有辱香港
賣印花唔止呢堆乞衣婆
大把收銀儲埋一大堆拎去賣
唔好以為同收銀講唔要就好醒
有師奶同事/親戚咪比人
無嘅拎黎丟左佢都唔益呢班無本生利嘅仆街
依家計好 幾時集體sd email投訴
人地企街接客咋 好心就尊重下啲性工作者啦
喺班垃圾面前撕爛再丟入垃圾桶
印花冇啦
5蚊就有一個
用嚟掟你個口嘅
要唔要吖

我諗佢哋會要…

佢地應該即刻打開個閪比你掟都制

如果講埋啲保安同佢哋有講有笑,應該威力加乘
我冇用都唔會俾佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞