[廢老]大種乞衣塞撚住惠康個出口

217 回覆
1966 Like 18 Dislike
總之免費既有咩做唔出

好想呢人啲背後既故事, 有咩可以令一個人生活得咁低賤…
Send投訴其實冇撚用
呢啲大種乞衣真係好撚煩
但慘得過有人懶好心畀印花班仆街

利申:做過惠康

下…試左先。 Between, 點解唔推電子印花…可能Marketing主管係廢中…
其實惠康不嬲期期都有得印花免費換嘢
而家越嚟越多大種乞衣搵食
建議巴打投訴嘅就建議埋轉電子印花跟八達通(好似ok咁),就可以杜絕班乞衣
其實惠康而家都有用八達通儲分,要整應該唔難

巴打, 我都係咁諗!突然諗到不如用Google form一人一信睇下做唔做到啲嘢
建議巴打投訴嘅就建議埋轉電子印花跟八達通(好似ok咁),就可以杜絕班乞衣

唯一解決方法
D人懶有善心真係好撚嘔心,
其實就做左壞事都唔知
重有果d攞報紙嘅,
車站閘口對出2米成日有幾個老而不企住等報紙
阻撚住晒人入閘 朝朝見到班廢柴真係好撚燥
Send投訴其實冇撚用
呢啲大種乞衣真係好撚煩

下…試左先。 Between, 點解唔推電子印花…可能Marketing主管係廢中…

班IT正一呃飯食
一係班高層度縮唔科水
多啲人投訴或者有效
唔儲到報紙佢都唔撚理

想問有巴打識搞一人一信?

唯一解決方法

儲開印花多數係師奶同老人家
佢地鬼識用咁高科技嘅野
利申做過惠康
D人懶有善心真係好撚嘔心,
其實就做左壞事都唔知
重有果d攞報紙嘅,
車站閘口對出2米成日有幾個老而不企住等報紙
阻撚住晒人入閘 朝朝見到班廢柴真係好撚燥

可惜呢個社會虛偽同膚淺到痴線…跟本無人想改變現狀, 所謂槍打出頭鳥, 怕自己有事咪咩都唔做囉
Send投訴其實冇撚用
呢啲大種乞衣真係好撚煩

班IT正一呃飯食
一係班高層度縮唔科水
多啲人投訴或者有效
唔儲到報紙佢都唔撚理

可以試下喺佢fb 嘈

呢個都可以, 不過唔知會唔會del comments/posts
Send投訴其實冇撚用
呢啲大種乞衣真係好撚煩

班IT正一呃飯食
一係班高層度縮唔科水
多啲人投訴或者有效
唔儲到報紙佢都唔撚理

有既我join,仆佢個街,次次阻撚住哂
一人一信要諗埋方法杜絕,例如
電子印花
環保之餘,比人既手續又煩,最緊要夠煩,啲人就唔願比,咁就可以杜絕班乞兒
做咩影我屋企人呀

唯一解決方法

儲開印花多數係師奶同老人家
佢地鬼識用咁高科技嘅野
利申做過惠康

唔好睇小佢哋, 有著數你估佢哋會唔會學?
做咩影我屋企人呀

邊個係你屋企人?
印花冇啦
5蚊就有一個
用嚟掟你個口嘅
要唔要吖
Send投訴其實冇撚用
呢啲大種乞衣真係好撚煩

班IT正一呃飯食
一係班高層度縮唔科水
多啲人投訴或者有效
唔儲到報紙佢都唔撚理

有既我join,仆佢個街,次次阻撚住哂
一人一信要諗埋方法杜絕,例如
電子印花
環保之餘,比人既手續又煩,最緊要夠煩,啲人就唔願比,咁就可以杜絕班乞兒

其實惠康七仔都想多D印花交易

原因?
次次都同個職員講唔洗印花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞