美玩討論區(40)2023第二個post

677 回覆
1 Like 6 Dislike
Mafex 出太慢
唉 想完ZS JL full team
睇怕2025 年先完到
我覺得SHF隻金屬色靚啲喎
真,mafex等咗4年出到咁膠,個面相仲唔似過shf
我覺得隻金色ML 2pack個隻最好
SHF 同mafex 都太黃
啲身形比例同頭雕好唔穩定,應該有好多team人跟唔同wave有勁有廢
SHF 三代同堂 starlord 都算係咁啦
呢三隻蜘蛛我都覺得出得唔錯,
但佢個底褲位我都係接受唔到,
都係等mafex
師兄對眼有咩問題
隻藍色膠到好似ML隻iron man mk50咁膠喎
只可以話有拎過上手嘅冇可能會講得出膠到似ML同面相似唔過SHF
睇呢兩張其實覺得幾靚

唔知點解issac影到個頭咁樣衰
靚還靚 似還似嘅
的確唔似pepper有頭盔好啲
我覺得都有七成似 係塊面唔夠尖
實物似過圖嘅
但覺得似Ironman3或者再之前多過endgame
Isaac大哥會睇我po

認同佢真係唔係同shf差好多,等4年呀大佬

你話mafex ca iron man就真係靚,呢隻真心一般

最正都係個頭盔頭同擺到爆地pose,shf個隻可動差到ml咁

同埋shf嘅好處係我買返嚟擺幾年玩厭放返出去mafex都未出

呢個post其中有1個會員係issac大哥
shf依家應該2舊水都冇人接
不過mafex應該都有得跌100-200

老實講,如果講到同CA,Mk85嗰啲比又真係未到
但兩粒真人頭真係好得,可動又好好多
點都唔會叫做同shf隻垃圾差唔多
想睇風扇哥
風扇大哥9成bandai PR,
明明自己冇買都可以吹奏

孩寶=全部垃圾,咁都話似?
shf d 刻線深d,藍色sharp醒d
眼,心口燈全實色,好ML
身型美型d

mafex身型似戲多少少,
個大脾d 燈位少hea,應該整埋透明
馬尾頭 唔夠尖
半開頭 靚 ,冇位挑剔
頭盔頭 透明眼太暗,入面又唔上色,好似冇著燈咁

我都認同4年後應該出得好d,
overall真係issac大哥咁講不過不失,等$300
佢有新招,
話見有人話shf全部真人唔似,
之後搵個做得似既就自己大獲全勝
可能影相影唔到分別?實物先見到?
老實講我睇相睇唔到有咩特別
同埋唔知點解,孩仔im啲色不嬲好柒
但呢款睇相孩仔啲色同shf ,mafex好似無以前im咁大差距
ML mk49&captain marvel 2pack
早排聖誕節 amazon $60港紙 平撚到

流出左?
醒神喎又
訂左anyway
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞