美玩討論區(40)2023第二個post

677 回覆
1 Like 6 Dislike
唔係呢個問題 推翻好都係咁肉酸
我自己覺得閃回個縮模技術好似仲差過出面啲白模
鷹眼HT都好似 佢官圖都差勁遠
唔知出貨會點

仲有閃回啲Tomholland都係出得勁差
得2.0叫好啲,第一款同新嗰款好酸樣
就算唔講頭雕
隻rocket官圖冇關節,笑到癲
終極冇誠意
Gwen隻眼實物冇咩礙眼
同埋算係最好嘅gwen頭雕
唔知點解除咗mafex之外
好似間間出佢個頭都炒車咁
閃回應該都係買出面d白模
上次出隻homelander
都係出面成日見到個隻模,完全唔似

fb叫佢買另一隻白模 佢del鳩埋我cm
之後勁多人話唔似
https://www.instagram.com/reel/Cwc37QTMhQL/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

IG 見到好似唔錯,
但皮褸太腫同埋耐左一定爆
可惜BW唔係新可動body

有雙關節
腰位多個細凹型關節就好
ML starlord今次個頭真係好鬼似
成個wave啲頭都勁高質
Cosmo最可惜
貨比貨一定係唔值
但佢對手得隻出得麻麻既ML,食硬你
Mafex我估實出但出得黎都播完第三集

依家我用sega隻景品2099頂住先
shf對比ML都唔係好好多
除可動高d同多隻錶 已經諗唔到優點

HT呢隻整得最fit但唔係1/12
同埋牙活聽咗人意見 收撚咗啲關節
原本可以見證一隻最高可動嘅hot toys
依家跪地冇望 只能夠鳩企

唔急等mafex 急ml
700幾銀買shf好反智
景品咩size google左好似唔錯
Shf含左啦
景品1/10 偏大
拍落去當大隻啲都ok
五百蚊一對即刻衝去買
不過呢個價一定去到就賣曬
我自己有個位幾鍾意shf版
啲花紋好撚正

但其實一啲都唔還原
黑豹咁
可能覺得外露關節好似變咗大隻版marvel legends所以比人屌

一體感係好d
但換黎既係低可動&低耐久度
冇得任扭唔嬲

SpiderVerse2 Wave:
Miles、Gwen、Peter B Parker、2099、Jessica Drew、Spider Punk、Spot
單盒:Cyborg SpiderWoman

No Way Home Wave:
3隻Spiderman、Matt Murdock、 MJ、綠魔、沙人,BAF Lizard

單盒:博士(觸手可動)

GOTG 3電影套:
星爵、Nebula、Mantis、Drax、Adam、Rocket、Kraglin

Pack 幼年Rocket & Groot

Infinity Saga
內戰IM
內戰蜘蛛俠
潛行Cap
IM MK2
Thor2

Nick Fury
冬兵

Cap媽 Wave
Cap Marvel、Ms Marvel、Monica、4隻漫畫骨

蟻人3Wave
蟻人、黃蜂女、征服者康、EggHead、CrossFire、未來蟻人

D+ Wave
Kingpin、NickFury、Gamora、Talos、Yelana、Agatha
好多環保body
tony嗰頭好似終於掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞