《在地下城尋求邂逅是否搞錯了什麼 戰鬥編年史》 全女角起手

882 回覆
2 Like 4 Dislike
thanks 巴打,試佐ok。

其他game 通常用B機開game,A 機會自動log out,但依隻game 只會踢返出主頁。

當刪除玩家資料個頁面有d嚇人,會顯示個account ID,問係咪確認刪除
唔知今日維護到幾點
辣殺驚 仲未維完 派幾石可以睇人性
d 首抽攻略真係鳩up 九魔姬ss, 刷左成晚出黎升到20lv, 打卒1x hp, 又話普攻圓形範圍 結果係飛粒野出黎打直線

早知用番一開波抽到個貝爾+女神 可能仲勁又要重新刷ac
只要 有綁定 你禁刪除資料 個帳都仲會係到
派少過3000石可以棄
至少都要送返個10抽啦
想問點樣del ac 重刷
都唔好咁離譜 另一個法師 同lv 普攻5x差3倍,而家諗緊刷絕命試下
event hard 咁撚痛咩事, 冇補又多怪
有料
克屬掛, 冇風....
打羸可以skip都好ge..
我係巴哈出post屌紅火蟻
今日仲卡緊
已經用緊pc版好順兼用手制玩

但d小怪同boss出招超頻繁
打10秒要避8秒
仲成日射唔中boss

放大打中每次都係扣幾百至1k
條血bar扣得果少少

目測要中30次大先死
仲難打過細個時玩洛克人果d final boss
sigma都易打過佢
你係咪戰力低過建議
用貝爾或者阿伊莎一定係簡單mode
總知唔係被剋 基本上好易打
玩法就係不停普攻打小怪 儲夠大就等boss cd再break
無限loop
第2個方法就係用坦角 但同一個做法
如果得近攻角就要多少少操作
遠攻基本上拉打 儲夠就換角出必殺
正路1打手 1坦已經唔會卡主線
打手冇血就就換坦出黎等必殺技滿
其實get到方法 隻game就好易玩
PC版 無限LOADING既
隻game活動劇情算有心
全配音加3d動畫
對比上黎隔離萌王勁hea
萌王我棄坑前活動劇情都唔係全配音 依家唔知
隻game坦真係幾重要
因為暫時打主線連boss打坦都係刮痧咁
所以擅用換人過主線應該冇咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞