《在地下城尋求邂逅是否搞錯了什麼 戰鬥編年史》 全女角起手

882 回覆
2 Like 4 Dislike
真係乞衣黎屌你老味
幾有愛都無心機玩
共鬥送垃圾
呢隻game營運真係垃圾來
Aiming上上隻驚係無職轉生
開服1個月就調低通關奬勵畀人屌爆
run咗半年就畀Beaglee收返營運權

對上隻驚係暗影大人
唔多送石但基本上只有抽角要用
競技場只要有打就可以穩定收幣換基本UR角色
不過呢度連1個獨立嘅po都冇
diu 原來無職個隻垃圾game都關佢事, 淨認得beaglee個名
痴撚線,啲濕鳩任務得10石,儲撚到2800粒又抽10隻垃圾
仲未打過共鬥
遲打會唔會影響獎勵?
每有4次機會打vh拎角銀肥, 係咁多好似, 利未升坦, 好多範圍傷 唔識打
玩唔長, 可玩性太低, D關又無聊,打BOSS永遠都係避+R痕儲大絕+放技
而家每日既體都消唔哂,個共鬥本身有少少期待,但而家又係各有各打咁睇唔到合作性
其實個共鬥都要你知少少機制先得
就係你比人紅圈緊個陣要走落去map下方以免雷隊友、一出完尖刺牆要即刻打爆一部份等人左右走位
不過實際上都係得呢2樣野要注意可能隻驚遲d會出多d新花臣既
地城d驚真係用愛去玩呢隻d獎勵度縮 連線品質又垃圾 另外隻記憶憧憬又無聊
佢PC版係咪用unity做底? 唔知會唔會有影響
竟然會送張ur劵
最近比人狂屌
要留下人
我想問 60升70個粒邊度拎

我禁取得方法顯示無法取得
打event,係event shop換
https://x.com/danmachidanchro/status/1706279745066016872?s=46&t=RPT5sFEULfyZtC-LqUvjHQ

邊條仆街上次係度燈重有泳裝.........
不過垃圾驚都無人玩了
又可以出多3,4個pool
保底又重新計過
隻閪game真係
想知岩岩個live有幾多人睇
aiming 擺明係預左半年之後就收皮咁款
出黎出去都係人氣角色 有咁快 得咁快收割
1個月已經變養生
每隻野一個pool
又賺一筆
然後賺夠可以就可以放生隻game

即刻出雷屬
明知呢隻垃圾好快收皮
點解我會課左

是因為d女正吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞