《在地下城尋求邂逅是否搞錯了什麼 戰鬥編年史》 全女角起手

882 回覆
2 Like 4 Dislike
已經變養生驚
D體用得勁快
唔食體的話 打場活動EX + 場hard 就清哂
想肝都肝唔到...
隻驚再唔快d出返個真PVP mode既話真係準備執柒都得
魔石都唔叫真PvP?
悶到仆街喎
佢加共鬥模式 公會王就差唔多
魔石係on9 mode來想拿頭幾位好易就得

整返個可控既player VS就差唔多,咁就引到d課長為左排ranking課最多金,佢依家個PVP都係auto來既,就算對上高戰力既,你又可以refresh刷對手,針住人地個屬性來打就算少d戰力都夠打

咩共鬥、公會王個d你慢慢玩蓄落資源/靠隊友都夠
佢好似冇一個mode 要隊友
反而想佢出D合作打boss 個D 活動
最多控一隻 真人PVP 1V1 唔係仲On9
邊個會想玩
你要賺錢出多幾隻限定比人抽都得啦
你會唔會太睇少日本人對地錯嘅愛

根本多D交流先係令隻game做得耐D嘅要素
隻game真係唔啱出PVP
佢都叫得地城...冇理由唔出組隊合作關卡...
依種玩法唔同放置game 唔可以太多單機mode...
魔石個個其實好on9.... 佢配對勁唔公平...
成日配D好撚勁既人同你打... 俾佢掂一下即死... 玩鬼咩...
掂一吓死個D應該係外掛
唔係控一隻,我係指整返個可以控3隻既PVP,唔係依家個auto

咁出多幾隻限定就更係有錢賺,但抽唔到棄既人都大有人在既
出合作關就更係會,遲早既事,不過見佢個魔石都lag到咁,想象唔到佢出即時公會打世界boss會lag成點
有冇族可以入下?
養生睇劇情玩家,玩左3日,4UR就開波。
剛打完season 1 牛牛
咁快有外掛....
有咗好耐
之前成日撞返同一個外掛狗
有時一場兩個外掛
普攻一吓就死個D 肯定係外掛狗
成日都撞撚到...
行過滿血秒..仲以為遇到D太高lv....
連50lv坦都比人秒就知肯定係外掛
好多時太亂睇唔到
仲會以為係同時食幾招aoe先會咁
睇完bae入坑 個首抽刷極都係芬恩 貝爾 阿伊莎果幾隻
刷左2日先開到波
升完隻風男主終於過到活動EX
想問下換個舊血氣琥珀係咪用完3次就要裝過另外一舊咁計?
雖然應該好少會用但係咪都應該換定一舊蓄埋?
每場用3次會回返
換多舊係for你洗技
我抽唔到風系, 但免費貝爾得SR又唔太想用資源升佢
咁都好d,幾驚佢係次數用完就消失個隻
如果你想過活動EX就一定要練SR風男主上40lv,因為要靠佢蓄超必,蓄唔切一定gg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞