《在地下城尋求邂逅是否搞錯了什麼 戰鬥編年史》 全女角起手

882 回覆
2 Like 4 Dislike
你刷咗無限抽未
你刷到劍姬就應該慢慢刷無限抽
無限抽目前見過最多7UR
刷左
我刷game 佢逼我刷左無限抽先…..
唔可以抽左劍姬 先再抽無限抽

我應該再刷?
巴哈咪有教學教你刷咗劍姬再刷無限抽
不過依個刷法好哂時間 因為每刷一次都要再玩多次教學
但你要完美開局就要辛苦D
一係就直接買AC 而家好平
又派3000
依家首抽40抽
我都睇下刷唔刷到有突劍姬先
出一隻都好難,今日我淨係出過一次, 但無其他UR, 都係要再刷
第一步刷到劍姬同琉
但係無支援
無限抽會唔會出到多過1隻支援?
一隻都刷好多次先有
無限抽乜都有機會 就係要晒時間 支援我試過出三隻 但無坦我都跳左

坦有隻黑肉
但係0ur支援
無限抽係咪要起碼要刷到女神 洛基?
同埋之後d石抽春姬定繼續劍姬好?
見上面講到無劍姬唔得
睇巴哈又話春姬必抽
劍姬其實唔係必要既 只係而家適合用咁,春姬重要d , 鐵打的輔助 流水的輸出, 好快又會有更高傷打手,春姬呢d 又補又減cd 仲加90%傷 , 我覺得短期都無替代品
屌 姐係刷錯首抽
無話刷錯既, 我都刷緊劍姬,純粹自己鐘意

始終五屬打手都要有,下個活動睇下剋唔剋手頭個d 棋,不過春姬真係乜野對手都適合出場
其實無話邊個唔打
唔了解咪咁講
你只要知一點 就係隻game屬性相剋最緊要
你就算練隻SR/SSR剋屬打手 都做到UR角做嘅野
其次就係春姬你要滿突先有幾何級嘅成長
唔突招必殺只有30%增傷 重要無攻擊技
技1 所謂減必殺CD 更加不值一提
因為招技本身係有硬直時間 回得個幾% 重慢過你普攻
你係有睇上面條片連帶巴哈篇攻略嘅話 就知剋屬同速角先係回必殺嘅最佳手段
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=76634&snA=177&tnum=3
第一步刷到劍姬同琉
但係無支援
無限抽會唔會出到多過1隻支援?
一隻都刷好多次先有
無限抽乜都有機會 就係要晒時間 支援我試過出三隻 但無坦我都跳左

坦有隻黑肉
但係0ur支援
無限抽係咪要起碼要刷到女神 洛基?
同埋之後d石抽春姬定繼續劍姬好?
見上面講到無劍姬唔得
睇巴哈又話春姬必抽
其實無話無邊個唔得
唔了解咪咁講
你只要知一點 就係隻game屬性相剋最緊要
你就算練隻SR/SSR剋屬打手 都做到UR角做嘅野
其次就係春姬你要滿突先有幾何級嘅成長
唔突招必殺只有30%增傷 重要無攻擊技
技1 所謂減必殺CD 更加不值一提
因為招技本身係有硬直時間 回得個幾% 重慢過你普攻
你係有睇上面條片連帶巴哈篇攻略嘅話 就知剋屬同速角先係回必殺嘅最佳手段
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=76634&snA=177&tnum=3
隻game暫時算大方
派13都派3000石真係第一次見
如果唔係剩係依家新開張期
之後都大方應該唔會太難抽野
所以我都襯有新張期間抽d 自己鐘意既角色先

最後刷左雙希兒黑妹就開算 本來想刷埋貝多隻屬打手
不過支援角真係好撚難出
無所謂啦,最緊要有一套打手+支援 打打下就會齊d 普池角
刷到一個 抽40野艾斯,出晒女坦,希兒支援,新場景就係無艾斯diu
終於開到局用艾絲真係好正,個格肋底大露背
而家首抽係咪aim 劍姬?
想問下入左公會大唔大分別
申請親都俾人reject
完美開局AC邊到買?淘寶有無
其實係強化用既錢慳d
咁開局都算有用
昇幾下又無錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞