《在地下城尋求邂逅是否搞錯了什麼 戰鬥編年史》 全女角起手

882 回覆
2 Like 4 Dislike
我出過2次2次都場景

你地有冇洗個便當
有, 刷左個金力+8%, 銀力+5%, 彩靈巧+10%就算,加魔力個d都唔要,感覺加成好少
咁勁有彩金銀
咁我刷多幾下

仆街係要中個唔撚夾既
劍姬已經入左普池
莉莉d 必殺倍率同琉一樣
仲要係限定
劍姬就普池角但高倍率過貝爾佢地
親生女認證
係咁彈game
好撚難打用近戰打隻大切斷....
唔抽lily 應該過唔到super hard
CLS D技放得又快又密 破break又要食近傷
本身得隻男女主角 特登升左隻水速SR 50LV都打唔贏
vh 有莉莉先輕鬆鳩射
但係60lv 1下都未必破百 莉莉太低攻 要靠招必 放左個扣血海慢慢放血

岩岩試打 淨15秒
當然升下投同熟左 放技先會快d既
點抽都唔中泳裝上神大人
唔想要莉莉
巴哈有人用艾絲加春姬加緹歐涅過
盾角真係pve mvp
PC版有無人更新到? 我不停loop下載同叫我更新
唔知咩問題 玩隔離暗影大人都係咁
discord之前有人講話雖然叫你重開
但其實好似係download緊啲更新檔
叫你唔好熄game等佢download
不過我等咗半個鐘都係冇用

最後我上返個網download最新個installer
一開會叫你揀修復定削除(uninstall)
揀削除等佢del game再run多次個installer重裝
重裝完run個launcher 解壓縮
之後就可以開game玩

魔石戰卡住喺now loading...就揀修復
修復完就可以正常排隊
要開danchroLauncher佢先會識更新
就咁開danchro係咁
過多個1-2個星期應該會出埋泳裝命同泳裝春姬,到時打EX應該都係要抽先過到不過水女神大人supporter就真係好勁
搞掂 THX
睇巴哈先知 打vh嚟賣裝拎錢 終於解決財困
屌我都係尋日先知 無聊禁左下賣裝 發覺屌咁撚多錢
vh 我淨係夠打頭3個
Ios 如果想保留原有ac
再開新account刷的話
Bonding 完舊ac 再揀拆除玩家資料 會唔會成個ac冇
好驚….
係,我第一次試時好驚,不過咁做係ok

account A 〉email A綁定account A 〉刪除account 〉account B刷首抽 〉email B綁定account B 〉刪除account 〉綁定返email A就可以load 返account a 賬戶

留意返遊戲賬戶可以同時綁定多個email,如果你用佐account B 係主頁,唔記得禁刪除,再綁定email A 就會用account B replace 佐account A 資料。我已經試過中招。
01H8KSN7PYEX1RPRBEWYDMCDAA

19lv 團 有空位 有心玩落去既可以申

https://t.me/+JkECIBA1dsVlODM9

另外地城tg 谷 歡迎入黎吹乜都得
出命同春姬
呢個預左
怕佢仲有之後
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞