UFC 討論區(38) - UFC 292 影帝vs契仔

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
大拿契仔唔同玩法
ufc 5仲要搵佢做selling point
依家個個話轉封面啦
人地ig follow牙800幾萬
class act 石手
"let me clarify, I have nth to do with it, it's his success"
https://youtu.be/nKkAs3m_wcM
就憑Israel係依家嘅ufc金雞蛋已經夠

琴日有幸現場見證歷史

Strickland奪冠片
https://streamable.com/saov8n
三場輸兩場仲金蛋?
同荷希呢啲一樣, 唔洗有咩亮麗戰績, 但就係有名氣
Imagine being Champion, it's the last round, you might lose your belt. You're getting taunted, you're down 3-1, your opponent is taunting leaving himself open and instead of SEIZING YOUR CHANCE and fighting back, you keep backing up and running away. Israel Adesanya was broken. That's not how a Champion moves.

呢下Sean真係型,都知贏硬,專登去辣下支龍條友又真係縮
咁用荷希比又有啲唔fair
話晒支龍真係統治過middleweight
統治過中量喎
黑龍打五星1同兩場石手都好撚勁不過唔逼佢,佢唔會出真實力

不過ufc有時侯就係一物治一物,加上Sean真係打得出gameplan
放心,拉哥一定比班穆斯林油長玩死
Sean 今場career最佳表現
Keep住前壓但打到防守大師咁撚樣 支龍完全入唔到去咁濟
手長腳長加Jan嗰套打法可以克死黑龍
冇壓倒性力量嘅TD 但超班嘅counter
佢真係幾好笑,想同佢同果汁人鬥搞笑
294 main card Costa 同Walker都係打達吉斯坦選手
拉哥今次多兩位巴西同鄉陪佢
呢三場都爆冷嘅機會趨近零
兩個有啲唔同
Costa係識troll 天生膠味濃
Sean呢種好笑完全係因為佢係個異類, 講同做嘢完全uncensored
其他人拎到條帶一定珍而重之鑲起佢, Sean已經整爛咗
the only champ to put the belt down right after winning it
https://youtu.be/IK9f4MO94LQ?t=313
女子p4p 第一對第三
冠軍戰

安排打FN
原來去左陪練,dllm佢有幾憎黑龍自己咬死左佢,仲要教人點樣咬死佢真係追到去WWE都要打死黑龍
女子mma,明啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞