UFC 討論區(38) - UFC 292 影帝vs契仔

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
又Adesanya
算係咁 出咁密好respect
睇咗replays
今場main card算唔錯
戰神BSD打得幾好睇
同埋連續四場finish
下場有望打排名戰

以Fiorot今場嘅表現
諗唔到Fiorot定blanchfield邊一位會係下一場冠軍戰挑戰者
Gane防摔就好大進步
但覺得佢要贏多一場先有得打冠軍戰

癡撚線
其實冠軍賽有時有後補選手係要雙方同意定白狗話曬事
以jon jones同 miocic為例 安排左大白熊後補 但3個風格完全唔同 等於佢地都要焗住備戰曬2個對手
打完R1後
Pat Berry 仲同Rose講
You don't need a finger right now
對上一次冠軍戰出左戲碼後要出後補係幾時,唔計DDP換Sean呢啲一早知嘅case,btw 白熊都後備左第2次,下次點都應該到佢打
有人覺得Whittman想放棄ROSE
因為佢剩係聽berry講野

今次陣容真係FN水平
https://youtu.be/XRa8ERnYcrg
認同
293連一場勢均力敵嘅對決都冇
反而呢個月FN都幾有睇頭
下星期有子彈姐 Grasso二番 JDM vs Holland
再下星期仲有Fiziev vs Gamrot 泰拳摔跤對決
睇嚟巴打今個月會好忙

係呀嚟緊個個星期都要出片
之後294陣容太黐線冇得唔睇
條三姓家奴癲撚咗
巴打自己有冇玩開咩?之前係到問過基廚果種貓貓式hook有冇正式名都無人答到我,姐係佢個hook係用手指關節d骨去打人果種
其實冇正式名 因為以前大部份啲手套都係冇指手套 真係要講係偏個人習慣姐 係有少少似古代martial arts啲手型 但佢應該唔係有系統咁練出來
Bet ufc幾好玩
推 一陣戲馬真係麻麻地
等294
Lm
294 應該成晚都wrestle
等最後果2場算
得臭鞋啤酒佬同支龍有D看點 Dana Daddy 今晚ppv死硬
第3場 Dos Santos 係Oliveira 徒弟,都有啲睇頭
扣分位係 flyweight
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞