UFC 討論區(38) - UFC 292 影帝vs契仔

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
大帝基本上無敵
對islam都可以佔優 bantam 上黎點打
sean想double champ要等大帝退役或升輕量
但唔知佢可唔可衞冕咁耐
他勁撚認真乜嘢小動作都冇心機做最尾贏咗格硬扮poker face都係忍唔住個笑意
大帝真心bug黎 suga既拳應該打唔入大帝
摔跤力量又唔夠大帝強
仲要TKO唔係靠decision
影帝應該要上去145試下啦 競爭細過135
等睇Merab幫影帝復仇
睇完今場支婆比到我女板大帝feel
拳重, 地面好,速度快, 無限體
下, 有守門人哈佬喂同大帝喎
135前面佢清哂啦 無二番既情況下應該落到去打宋亞東 umar之類
咁不如上145搏下 反正大帝應該會上多次155
依家無左冠軍, 上到去應該打哈佬喂先or腿王先, 呢兩個我都唔覺影帝贏到
其實掉返轉諗 可能係佢兩個需要影帝
145根本無人岩佢地打
但你講145競爭細過135 wo
R4 見到大山婆開始有疲態 volk r5重可以提高個pace
不過而家嘅大山婆真係6角型戰士 男選手都好少可以好似佢咁全面哋勁
Sugar心理質素都幾好,第2次打rank已經打冠軍賽仲要咁冷靜打到counter
神預言
佢輸嗰兩次都係跛腳
一次踢人傷ankle 企都企唔到起身
一次比人-6踢傷咗條神經
完全控制唔到隻腳
老實講都係輸啲運氣
兩場本身都大優勢
想問除咗Chito嗰場
佢輸俾邊一個?
Sor 搞錯
佢對SOUKHAMTHATH傷咗腳但捱到完場 decision贏
睇返慢鏡sugar sean係完全知道影帝唔會打得中佢,淡定counter,distance management好撚勁
Chris Daukaus終於比ufc 雞左
Jessica Andrade 好癲
ufc 295打Dern
計埋呢場
今年總共打5場
女版bmf
睇返The weasle, Sugar round 1 全程係到捉距離,佢立技真係頂級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞