UFC 討論區(38) - UFC 292 影帝vs契仔

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
巴打出片又快又高質
135未來的發展好吸引
我估Sugar登基後局勢會咁發展
Sugar打Chito
影帝打Sandman二番或升重打145 top5
Merab傷癒打下場冠軍戰勝者
ccc打下場冠軍戰敗者
宋亞東打Yan或Rob Font
Umar就繼續被人無視
135算係而家最多勁人嘅量級
越嚟越好睇
https://m.youtube.com/watch?v=TOAVFCxRnOc

依家傳緊conor因為食cocaine 所以唔敢做usada test
認同
有種群雄逐鹿嘅感覺

Btw, 星期六晚場fight night 陣容幾正
同埋有你頻道封面相 max holloway
想問會唔會整片介紹當中選手或賽後分析?
會呀,四場排名戰都會介紹
聽日應該出到片
佢就收皮啦,擺明唔想打
https://youtu.be/GBvx7XPgHsc
呢場應該都係大屠殺
blm >>>差佬
成身steriod 打撚咩
係TWITTER 打就叻
向街撩人挑機就叻
好佩服巴打能夠係咁短時間整段咁詳細嘅賽前分析
你唔講都唔會留意中村倫也呢位選手
原來佢摔跤背景好勁
不過依家要係135上排名都唔易
站立地面 身體質素同fight iq 都唔可以有明顯短版

Btw, 提其他巴打FN main card今晚8點打
唔係聽日朝早
韓國沙包
No one watch?
上個post有
女子呢場幾好睇
Santos td defense 好勁
真係勁,第一round d combo都好準好快
Yup, 12 over 12
完全overpower blanchfield 但第2rd 自爆 本身可能贏decisions
我覺得Santos應該贏
Rd 2, 3 都blanchfield la
係有take down但冇乜damage姐,拳法santos 中多d
Santos 第1rd 打出嚟嘅damages 已經多過blanchfield 3rd 加埋
第2rd輸 control time
第3rd 最後30秒太肉酸 無氣到俾blanchfield 追住嚟打
個日本仔咁撚勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞