[EL7Z UP] 7UP 正式討論區 1

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
睇番中字版,其實queendom puzzle概念真係幾正,26個現任女團成員,第四個月之內互相組合,組成不同嘅表演,可能部分原先團成世都冇咁多首歌表演

又令26條囡建立咗咁深厚嘅友誼,真係好出色嘅節目,概念上肯定好過第一第二季淨係搵現成女團比賽,唔明點解收視可以咁低,唯一賴嘅,而家kpop所有焦點全部都係四大公司嘅一線團身上
隊長比Kei啦, 一來最年長+最長資歷
蓮熙 同 Nana 自己團都仲運作緊要做兩隊隊長太chur
希望好女仔唔會勁少part
我係新仔真唔識, 呢D係咪就係叫做真.假膠
岀道歌我NA唔企C嘅話間公司等收刀片信
9成睇到K團係日本好搵
未出道就公佈定日場cap水
人地K團個組成同呢度完全唔同
劇本人
本土市場無得做,海外最近而又肯洗錢當然日本係首選。
但999咁多真。日本妹
當埋日本有同步播
成件事差好遠
夏天超CUTE
同埋wadada喺日本抖音爆紅先帶旺到kepler。
我覺得mnet第一件事唔係chur住出道,係去傾個七喜代言返嚟先,咁未出道已經可以同ive 和 new jeans 平分秋色
已經期待到時上下電視台啲綜藝,最想可以去weekly idol同驚六
成件事入面
H1-key間公司應該算大贏家
Hwiseo只係我NA嘅洗腳妹
其實都好勵志,好多人係細公司就係差個機會俾多啲人識
其實幾個成員練習生起點有YG,black label,WM,Jyp背景,都唔係流
不過出道機會冇,最後流入呢類小型新公司搏一搏
同kep1er同間公司經營

https://youtu.be/VNfUPXiInio

可能幻想到之後NANA,好女仔,kei都唱呢首歌,突然覺得好聽咗
要靠樓主將呢首歌變成bobby嘅遺作,等我地七喜之路容易行啲啦
Yeeun 韓國觀眾少過夏天,外國DFans 多如果One pick玩成個星期好易出事,玩幾個鐘就撑得住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞