[EL7Z UP] 7UP 正式討論區 1

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
你唔講都唔記得要follow
七個霉人加埋都係霉

我NA自貼先,遲D團員出左再貼其他

train左9.5年,真係十年磨一劍,守得雲開
人無得瀨啦,係睇公司點樣營運了

用電視廣告優惠傾合作應該唔難

唔知佢搞咩

https://twitter.com/lovinyvjin/status/1691743265807016104
Hwiseo as Youngeun
Nana as Xiaoting
Yuki as Hikaru
Kei as Chaehyun
Yeoreum as Hiyyih
Yeonhee as Dayeon
Yeeun as Yujin
夠唔夠打呢
咪攞我夏天同馬面比ok?
作者既比較
Yeoreum as Hiyyih
Yeoreum was actually the hardest to associate but
-Most hype pre-show
-A lot of one-pick stans
-Know what's best for their groups and are so generous
-Their skills deserve more attention
BONUS: Have a good relationship with the CLC member on the show

BTW, 我唔知佢咩樣,我search之前已經諗住隻馬,但出來又唔覺,鬼鬼地,邊有馬咁靚女架
網上有人話合約期只有半年,不知真定假
Yeonhee as 馬
Yeoreum as 娟就差唔多

Yeonhee = 馬 (成套野都無乜作為但都儲到fan屎最後入咗)
Yeoreum = 娟(主舞,雖然我唔覺娟跳舞好睇,隻隻舞都勁用力死跳爛跳)
Charismatic 只出道到兩組既扭頸位置
娟即係邊個,有無D勁用力死跳爛跳既片分享來睇睇
金多娟跳舞真係好笠笠亂
又用力過度 搞唔掂
夏天好太多

Btw唔好離題
壽司啲表情仲好惡頂
queendom 2 已經現晒形

姐姐line
斷層
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞