[EL7Z UP] 7UP 正式討論區 1

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
Agger
主觀感覺
會唔會佢個package 吸到唔少女粉,又有新一代idol 的新鮮感
睇開purple kiss fancam都唔覺佢咁多粉
幾驚佢one pick會跌落去
我都係中後期先知佢係日本人
佢個樣真係唔似日本人,唔同lightsum billlie 一眼就認到
係喎 似韓妹樣
我以為Yuki 係藝名咋
Juri都唔似
Mori Koyuki
我見after school成1.5億點擊,其實after school之後衰咩仲要轉型然後就好似沒有然後㖭

230816【新聞】韓網新聞1則
EL7ZUP 9月出道
EL7ZUP之後將展開唱片發行及全球巡演、出演"2023 MAMA AWARDS"等多種活動。
特別是EL7ZUP將以今年9月發行出道專輯為目標,加快準備步伐。 之後以今年下半年日本公演為開始,進行全球巡演,與全世界的粉絲們見面備受期待。 還計劃在國內舉辦演出,為報答粉絲們的喜愛而準備時間。
EL7ZUP以專輯發行為開端,將一起進行新的旅程。

大project,9月同一樣有個7字既babymonster打
AfterSchool 紅歌唔紅人
情況應該同cupid 一樣
好多外國人係Tik tok 聽到好中意所以Click 入去MV日聽夜聽
同埋紅唔返入去韓國
利申鳩估 唔一定完全係事實
其實中小公司次次都只係紅一兩隻歌
你估次次都係Gfriend 咁咩
Momoland 當年咁把炮wonderful love / boom boom 之後都係紅多一隻Baam 咁大把
好cute
其實我覺得夏天今次冇咩好特別出色既發揮機會
又冇咩劇本
希望黎緊有多D野睇
after school之後再出holiday party 完全冇人理
尋日影到好多鬼婆飯
找番holiday party睇,youtube都2600萬,唔差,歌同after school同類,歌開頭仲插入after school音樂,不過之後好歌真係比曬大公司,小公司無得玩
好可愛
比佢final哭哭依下吸引左
今次兩Y 成個過程都玩得勁低調,寧願無鏡頭都唔俾你惡剪,相信靠自己基本盤就夠
咁樣睇呢個團配置幾好
雙主唱 雙rapper 雙主舞
紫吻一直都係高恩最紅, 但而家就好難講
我NA喺7up一定係主唱+主舞+主Rap+隊長+門面一手包辦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞