[EL7Z UP] 7UP 正式討論區 1

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
佢地香港有冇站
乜7up都有po
隊嘢搞到澳門冇得睇hwiseo
又話唔會影響原團行程。。

I want
小似金珉周
講到開tour咁有咩可能唔影響
Wooah photobook Fansign/Video Call都唔知有冇Nana
mnet講啲野唔使信
驗眼
估唔到Wooah IG followers仲多過Rocket Punch
係咪Nana一個救全家
一旦開個人ig 就知nana人氣高到爆
應該仲多人follow過團
唔認同,我眼見wooah團粉係多過唯粉,你睇IG近20個post亦唔係NANA一個贏曬
得呢度反
有無source ,真的嗎,仲諗住買飛去睇,不過仲有老婆彩麟睇既
可以兩邊走
唔代表冇影響

烏鴉書220頁好有誠意,仲送好多野,唔買唔得
http://m.celuvmedia.com/article.php?aid=1693285200460724012
李煐宇PD關于NANA:NANA是一個在舞台上能感受到氣場的偶像,她的優點還沒有被大眾所了解。她精力很好,很了解自己Wooah團隊的理念,同時她也是一個能完美跳街舞的朋友,所以她在我們的節目舞台上完美地演繹了街舞和光澤的舞台。可以消化不同角式,表演順利完成。

李现填PD關于NANA:作為一個偶像,NANA有很好的天賦。我認為她是一個受大眾喜愛的一位朋友,因為即使從女性的角度來看,她的表演也很酷,即使從男性粉絲的角度來看,她的舞台也很女性化。從他在《Queendom Puzzle》中的舞台來看,他是一位覆蓋面很廣的朋友,從《Rush Hour》這樣的嘻哈編舞到半決賽《I Do》這樣純真活潑的概念,無所不包。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞