[EL7Z UP] 7UP 正式討論區 1

1001 回覆
9 Like 6 Dislike

成員名單(以Queendom Puzzle最終排名)
1. Hwiseo

2. Nana

3. Yuki

4. Kei

5. Yeoreum

6. Yeonhee

7. Yeeun
好驚排錯名次
如有錯漏屌細力啲
臨急臨忙開
明明Nana係no. 1
我地NA粉好公道
NANA喺我心中第一就夠
留名

lm
Lm
Na粉出現未完全封鎖左
有出現麻煩通知…
LM
希望呢個post唔會到解散都未推完
留名睇Hwiseo
有睿恩我就推
留名
唔該讓番個第一俾NANA
miss咗成個final,最後有冇講話個團會係限定幾耐之類嗰d野
佢參加queendom先知 yeeun咁撚正 好彩入到
https://youtu.be/axaNsDtIDTo

一開頭dancer 跳錯,佢手足無措個樣勁可愛

lm
你好似最早block我嗰咋喎找我咩事,成晚冇乜出聲咁制係咪有啲人懷疑自己block咗撳咗解除又以為自己撳錯無解除走去再check呢

洗咗你哋咁耐腦,點都有啲成績嘅我唔喺度,點都跳出來幾個,保護下NANA,話之佢哋食啱藥定扮正常返啦,自己偶像畀人媽叉,咪媽叉返人囉,正常唔會畀人哋話反社會人格掛

我都講過我全名係非常規策略宣傳部嘅,見連燈都宣傳得差唔多,我呢個平時生活苦悶,反社會人格嘅人邀請咗五個朋友嚟我屋企大電視睇直播順便宣傳NANA,執拾屋企到而家先有時間寫嘢有人被我洗到腦有人洗唔到啦,最少我嘗試過,唔係淨係閉門造車,kpop香港粉絲真係要大力宣傳,我相信有真材實料既,你用咩宣傳方法都冇所謂,唔好畀你哋最憎嘅薑糖獨大麻

最後都恭喜另一個從唔睇k-pop嘅我突然鐘意嘅一隊女團第一次參加呢啲生存節目都可以攞到第二同第九證明我眼光唔算差,希望你哋都可以,唔好淨係埋怨魔鬼剪接,邊個課金多,怨邊個想邊個死既埋怨

好長嘅kam文,你哋唔使睇嘅係畀我自己呢兩個月嘅一個小總結,weeekly, rp討論區出個聲,我尊重你哋,我唔會再入去留言嘅,綜藝討論嘅人後會無期入得嚟七喜我就當自己人,請多多關照
樓上勁過寶寶
sorry, 寫錯係CB討論區,RP無寫過唔歡迎我,所以抵好女仔入到選既
你擔心比某毒唯洗板好過啦
頂多出兩隻歌咁大把
比盡有隻mini
唔駛咁認真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞