極品港女的8大訴求

272 回覆
2189 Like 64 Dislike
Clear, 執返劑中出就掰掰得
但你星星咗個msg
佢自己就可以做晒8樣相反既野出黎,你話佢佢條惡過你話你管撚住晒咁小家
有EX相片先有討論價值
佢攞到明就合理化男女就係大細超呢樣嘢
認真對待一段關係,同埋本身個人係專一嘅話
根本唔使定呢啲濕9規矩都會識同異性有適當嘅距離
少少off topic,以前拍拖嗰陣就係為左ex而斷晒同身邊啲女仔friend聯絡,結果分手之後就好似冇左個世界咁

之前聯絡返個好傾得埋既異性friend,就算人地有拍拖出嚟食飯都會帶埋男朋友出嚟,等我地認識大家,對我嚟講咁先係最好既做法,宜家成日提住自己之後就算再拍拖都唔會再好似以前咁on99
佢有冇講過點解介意?老實講既然佢講過咁多次,你都繼續咁樣做,等於一直傷害佢,為咗你既女性朋友而傷害你女朋友,咁就好明顯你覺得你啲女性朋友重要啲,而女仔拍拖都係想揾人錫佢,而唔係同其他女仔分享你既愛同關心

有時唔係話唔俾有異性朋友,而係拍左拖就要識得有距離,呢個距離係大家協商出嚟,係為咗俾對方安全感,亦都係愛錫對方既表現,如果講過咁多次都係咁,你都唔係好愛你女朋友,我覺得你哋分手對大家都係好

有啲真係會偷食既咪帶風向
講到咁既女一定係港女 唔要都罷
其實入面只係簡單直接講左點樣避開出現安全感問題同出軌誤會既方法
通常都會互相為對方做既
幾好呀 講好哂條紅線喺邊
我同之前個女朋友都係咁做
講好哂唔慶祝D乜柒節日 唔要啲乜柒紀念日 要排隊嘅餐廳唔食etc
而家變埋老婆
遇過係有啲人會用心心同錫錫emoji
啲對話變到好曖昧
有啲就係鍾意咁樣周圍調下情
就算另一半表示唔鍾意
佢地會堅持無問題 覺得只係個emoji姐
結果嘈交
最後有啲包容左都無用 真係曖昧到偷食埋

利申 唔係當事人 身邊朋友們有幾段關係都比我食到依種花生
Agree 同埋有咩好間唔中傾
傾傾下就出事 唔關外表事
係傾下傾下 人就會以為對方同自己好啱傾好適合
然後上左心 就出事
樓主同佢女朋友一開始都係傾計開始先架喇
我公司department 大部分同事叫人幫手做嘢前都係用"you are handsome/ beautiful today" 然後加一大堆心心同cute cute emoji 的
個句clear? 先最西
😅
港女就係你依D仆街港男造成
真係秒左
以上大部分要求都合理,只係提出既態度太bossy,無理會對方感受
有咩問題
算好寛鬆
自己做開狗唔好問點大家要用筷子刀叉食飯
極品寄生蟲訴求:

你哋做衰嘢 要求人哋唔好鬧你
其實冇乜嘢
係最後嗰句clear? 搞唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞