極品港女的8大訴求

272 回覆
2189 Like 64 Dislike
佢係一直都介意我嘅大部份女性朋友,就算有d識左好耐個樣又唔靚嘅都係介意。之後有d間中會聯絡下傾幾句就係咁嘈我,咪久而久之定下8大訴求。
叫個女人自己照下鏡先,睇下自己咩料先至好諸多要求啦!
如果你正正常常佢都有咁嘅要求 其實好令人反感,呢啲女多數日後會愈黎愈麻煩,愈黎愈多嘢管
講真對方有心就自自然然識做啦 如果要你出要求俾佢跟, 有意思咩
同埋一個人有異性朋友好正常 你話太親密就話啫, 下下unfd 斷絕來往有撚用 對方要出䡄,周街都係異性,一定淨係朋友先得?
同埋人愈迫愈想反抗, 呢類人到底諗乜
原諒我打咁多字,成日睇住啲fd俾另一半迫到不似人形,一係就斷六親咁款 好大感觸
絕對係啊,大部份正常人接受到嘅野係佢個度就變左唔正常
佢自己跟唔跟先
點解唔中出內射先分 當叫雞
如果佢都有跟 你點算
但又大部份人好M底 enjoy咁樣比人管,不過佢無話你知姐
攰死,不了
靚唔靚
靚嘅我要
利申 冇朋友嘅毒撚
香港一大班賤種狗公地底泥 乜都制 笑鳩埋你唔識溝女啦

[/quote]
佢點會跟。佢只會講女同男正常男付出多d㗎啦,唔付出得多佢就睇唔出我對佢嘅「愛」喎
是的 長官
少咗幾項

唔俾打飛機
想扑野嘅要申請(未必批)
記得哂紀念日子
同居但唔會夾租
生活用品唔出錢
食飯要負責俾錢
照道理開始拍拖前、就應該睇得出呢條女有病

好奇佢有咩優點、令到樓主你可以同佢開始過
差不多港女十大特質中哂㗎喇佢拜金小氣善變無主見樣樣中🫠
你前一個留言即刻有一個地底泥
你漏左樣:
唔比follow 女KOL
有嘅要unfollow
如果佢自己都係一樣標準 我又覺得冇乜問題
其實好多結左婚都係咁
主要後生多fd貪玩先覺得有問題
冇話唔俾叫雞。。。最多唔傾計架啫
ivy so , lokyi 咁既款咪ok囉 , 傻傻地
所以話啲香港女人幾撚古惑
萬一你犯左一樣上述不合理要求
佢就可以變受害人,然後係道德高地對待你
跟住你就會變成好似做左件好錯既事,又要氹又要求
然後佢又可以同異性做返同樣事情
然後話「你都係咁啦,你自己唔岩先架
又要氹多一次,
樓豬,飛得靚
絕對係就好似佢訂立左幾條離撚哂地嘅惡法,但我無100%遵從到就大條道理屌柒我咁
拍拖前後兩個人是常理吧
通常set規矩果個
往往就係自己做先果個
唔俾人做 但係就自己做
然後換來一句你唔信我
或我自己都唔想㗎

呢啲我真係睬佢都有味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞