極品港女的8大訴求

272 回覆
2189 Like 64 Dislike
識左好耐既why not
clear your mother
講緊單獨喎
不過有啲情侶係ok咪ok 最緊要唔好雙重標準
你自己約仔就得條仔約女就唔得咁囉
正常傾公事又真係難會用到心心錫錫emoji
我覺得樓主條女咁樣開宗明義講明自己底線幾好
遲啲再話唔鐘意咪唔知鬧幾耐交
而且好多條件都係拍拖正常會做
又唔係話次次食飯都要條仔比錢 十萬個紀念日要送禮物
咁都比連登仔叫極品港女
做得好,呢d閪港女最後通常去到30尾就迫住搵d油光滿面既中佬埋單
單獨有乜問題
係對自己對另一半無信心,覺得見唔到幾個鐘都會搞出事既人,先會又管呢樣又管果樣
不過其實都係果句,咁信唔過另一半其實拍拖黎做乜?純粹想增加自己煩惱同不安
係你同其他唔正常既人先會「正常會做」
咁要睇對象 好熟既/有野要幫手/之前都介紹過或者講過比另一半知你既圈子係有呢個人
我自己覺得係冇問題
但如果無啦啦有條女彈出黎
仲話要單獨出街就怪左啲

不過都係個句 唔好雙重標準就得
搵番個接受到你標準既對象囉
單獨有乜撚野問題?識左咁多年,on9
前題咪就係要識左好多年囉/另一半知你既圈子係有呢個人 無啦啦有個三唔識七既男人彈出黎話要同你條女單獨出 你都覺得有問題啦
其實人地每個回覆都講緊係識咗好多年,係你一直強調單獨唔得,人地都無話同新相識嘅異性單獨出去
咪係,
屌你咁樣都無野 不如你切左佢啦 唔好做男人喇
最少要加埋佢對我好+包養我先會考慮
分手啦🙂
坐監定拍拖?
你點定義正常社交先,每個人既定義都唔同架喎
包養先係重點
樓主咪講過同識咗好耐嘅女性朋友間中聯絡傾幾句囉,係你一直懶中立懶理性咁長篇大論話樓主唔錫女朋友,一起底原來你連正常社交都搞唔掂,唔怪得一味話樓主唔啱啦

點樣先可以同人維持正常社交
https://lih.kg/3470125
呢8樣野有bug 喎

約一班人群p, 就唔算單獨約
p前p後sd 番群體照
咁當然正常社交都唔比就有問題
我只係想表達自信心除左自己比自己
其實外在因素都有影響
有時無話缺乏安全感就一定係自己出問題
可能真係對方唔識顧你感覺
好似之前有啲例子
一個開朗樂觀既人
比啲恐怖情人搞到痴線
條女都弱智
搵女朋友定搵老母呀
好撚clear
你諗下自己做過啲咩先上嚟開po啦不知所謂
咁佢做過d咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞