極品港女的8大訴求

272 回覆
2189 Like 64 Dislike
呢個我同意
自己都經歷過幾次,無論係ex定現任都好鍾意同異性朋友傾「心事」,然後就出事
其實如果真心相愛
雙方都係會自覺地避嫌
有時相愛就係咁替對方著想
其實如果真心相愛
雙方都係會100%信任
有時相愛就係咁簡單
唔怪得啲港女會咁,成堆廢柴縱出嚟。
要偷食你點管都冇撚用㗎啦
係,出pool定出家呀,人係有社交㗎啦,
自己對朋友有幻想唔好諗到個個都係
應該得毒撚做到
呢篇嘢我只係copy Dcard 既,你自己去搵都可以搵到一樣嘅嘢

連登真係咩人都有,都黐撚線,咁都要起底,你鍾意咁樣攻擊人就咁樣做囉,只會顯得你自己講唔過人,好冇品

從來我都冇講過我係中立,我不嬲都係偏向唔贊同樓主多啲,同埋咁多人正評即係代表大家都係贊同我多啲,呢個世界咩人都有嘅,你哋呢種人係少數呢個係事實囉,最好你呢種女仔同樓主拍拖就最好,啱哂

祝你幸福,黐線婆
一開始同得依啲女人一齊你都好有問題
控制慾勁到
同大部份女一樣,佢都後拍拖前一個人拍拖後一個人
呢句見到都有畫面
咁仲唔飛?佢好索㗎?
其實好多時佢哋自己個心有啲咁嘅諗法先會咁樣諗人哋
適當嘅距離係咪0.03
唔好太天真,人生唔係童話故事,人唔係神,人會犯錯
Ps 親身經歷
釣到魚
有話你知已經好好
咁冇話你知果d呢
慘過番工
話我知大晒咩,而家講緊係雙標同搬龍門問題
況且呢d係佢話左我知,唔代表佢有講晒所有野
由幾時心態變左咁
好似上面,有人屌樓主唔尊重另一半
如果呢d係女講都合理d,因為女人幫番女人
但如果係男講,想講d女就係比你地寵出黎
點解尊重另一半就要冇晒異性朋友,冇晒異性朋友又代表咩?
你地話唔識避忌,咁你有冇諗過如果另一半同你分手
佢可能都因為你咁樣冇晒朋友、你咁樣又唔自私咩
係被人釣
山道猴子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞