《柏德之門3》外媒評分擠下《薩爾達》奪第一

223 回覆
144 Like 22 Dislike
繁中翻譯會唔會執吓 好多問題

呢啲咁靠文本嘅game搞到咁扣勁多分
極端成功
呢d game係玩好過睇, 睇係無樂趣
連登仔標準答案︰
唔識野,返去睇Marvel 啦!
Sor, 回錯
小朋友唔識野返去玩原神啦!
隔離個post d 回覆
自己唔啱玩就垃圾
一玩會停唔到手
但前提係你要接受到個節奏係慢慢推進
呢隻game 算係睇人口味
口味個個都唔同
RE4 remake baldur's gate 3好玩
但薩爾達我玩咗5日覺得好悶放撚咗
冇引戰,純粹表達個人感覺,唔啱聽都唔駛咁激動嘅。
即係咁,你同人講APEX 的玩法同ELDEN RING差唔多,我諗一樣十有八九的人會問候你。

但我會比較擔心你,因為你對遊戲類型的知識同主觀感受都似缺乏資料,個情況就似足大部分人都認同地球係圓的時候,你卻認為係地球係平的,咁上下。
比錯負皮
你當係電腦版dnd
有玩開既鬼佬係玩埋同年回憶
其他玩家就補償翻細個冇fd 一齊玩既回憶

同細個冇錢冇fd 冇地方玩遊戲王一樣
一出電腦版手機版個個課到痴撚曬線

你呢種係100%新玩家感受
即係呀媽同個仔講,電腦有乜好玩

有睇過stranger things 已經會對隻game 改觀
初代diablo 係想做回合制
其實似dragon age多d
除左LGBT
人獸都玩埋點鬥
用埋日文打出黎會有說服力啲
薩爾達屌打

想知再講
吹大左喇
DND GAME唔算大眾
的確鐘意既會覺得呢隻好撚正
但好多人唔鐘意玩呢D要諗咁多野既GAME
淨係記得dragon age origin

可自動打
係即時戰鬥,用pause 手動微調
戰鬥系統唔同.不過又係唔同出身體驗既野唔一樣,有唔同選擇.
呢D GAME唔岩玩無得夾硬黎
唔岩玩個D好難會話玩玩下就愛上

利申睇見都不了
薩爾達先悶,無目標鳩流流咁
Bethesda出d game一日未出非官方patch都唔洗諗住玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞