《柏德之門3》外媒評分擠下《薩爾達》奪第一

223 回覆
144 Like 22 Dislike
真心唔想又薩爾達拎GOTY 上年先係大世界又拎
一陣一堆廠仲覺得大世界仲係得又出一堆屎
大世界比返d真係識整既去整夠啦

幾多大廠整完大世界然後仆直既真係數都唔想數
雖然係咁 但大廠都係睇好呢個獎 自從GTA 巫師 薩爾達既商業 口啤成功 令新市面越黎多越大廠覺得自己 我黎我都得

太多廠既工作室本身就根本無能力做大世界 / 無錢/請唔到識整既人才去整大世界

然後又要夾硬繼續做落去 做篤屎出黎為咩 部份仲要搞死長壽ip 好好地做落去咪算 搞咩創新跟人風大世界

有d就晒錢晒時間懶係創新整個大世界落隻驚到 然後張大地圖又根本無撚用 完全係令玩家受苦 完全只會令玩家心諗你晒資源時間人力去創所謂既新 不如比返d真係玩家想要你比到既改善 玩法上既深度仲好
好想玩 但無時間玩
今期仲唔係你
等緊ps
希望柏德之門3攞goty
利申 botw fan
其實兩隻GAME都咁好玩
同埋依家聽網站媒體評分=笑話
又要再拎多次the last of us 2個D網站媒體評分有幾高吹到有幾正
唔講其他,單係畫質同最佳化程度已經屌打
殺耳達第一先無可能,啲bug 多撚到
好耐無試過 玩一隻game 係無咩大問題 bug
美術設計又好啱自己口味 真係正
Zelda卡通風格 小朋友先玩
神導術 魅惑人類 成功
EA版出佐幾年 大多數人都覺得呢隻係叫好唔叫座
係唔知點解出正式版就突然爆上去
個個都係想俾熊屌
回合制不知幾好玩
又唔急慢慢玩
本身呢個類型少眾d,特別係香港
玩到停唔到,而且難得唔會飛劇情,慢慢享受隻game
買咗隻驚部機先嚟出事
其實balders gate 3 好玩好多
如果中意回合制同劇情向
其實真係好好玩
openword係botw之前一早已經濫到仆街
唔係好關拎左個獎事
呢隻做得起嘅話 冰風之谷 無冬之夜 都有機會翻生了
純粹買黎為求屌熊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞