鄧紫棋難得返港曬豪宅無敵靚海景 北上掘金多年成圈中小富婆

358 回覆
51 Like 147 Dislike

佢係叫689加油做好啲,唔係叫佢加油繼續做個畀人屌嘅特首
其實商台果D明顯就係一個商業宣傳平台
就同我上面講既
成件事就係利益關係
你係紅到對佢有利益咁自然會播同比獎
(你唔上去當然你再紅佢都冇利益)
如果未去到單純上去就有利益
就應該係唱片公司/經理人同商台傾既交易
唔係點會有我上面果句「乜撚野派台歌唔好聽都日日播」
你以為D歌手插佢真係「飲水思源」咩
係鬧佢叫佢唔好搞亂佢個宣傳平台姐
咩榜咩獎根本上就係一種商業宣傳活動

我覺得個圈入面既人應該清楚咩事
佢應該要問既返佢自己既公司先係
嗰度佢屋企人住 , 買柏應該都係想近返屋企
NASA: blue..what?
你冇病就唔會做黃屍左膠Viu狗鏡粉啦
有人仔你唔要?
現實loser
呢個又係賤「人」來

佢後期個專頁好似一早賣咗畀ViuTV全力舐鏡
唔好講到香港人無份咁
Kingjer當年買幫人改花名宇宙漿
人云亦云 笑佢著衫醜樣 笑佢宇宙漿
King jer屬唔屬於帶頭欺凌?

個個笑鳩佢夢想唱出國際 唱到宇宙
事實人地只係分享下自己都要俾人恥笑
唔通真係上太空唱咩
香港人真係好撚閪 有實力都要恥笑
無實力就多多理由去捧到上天
呢個又係賤「人」來

佢後期個專頁好似一早賣咗畀ViuTV全力舐鏡
咁就唔好屌G.E.M. 舐共啦
佢去到nasa 唱,d hater 靜撚過太空
佢一年有冇30日住起荃灣西
會唔會有一日起荃西驚安見到佢

一諗起gem 就諗起呢啲
人生逆轉 大陸勁紅 香港女歌手最勁佢。 係家叫鄧紫棋 冇人叫佢GEM
好努力好善良
連登仔: 臭海
香港班垃圾fans值得擁有
荃灣都有豪宅
間房係咪鑽石型
就咁睇似新樓特色戶
而啲單位好難甩
比得而個價都買真豪宅地段
當年嘅唱歌走音、跳舞甩Beat、身形管理失敗嘅豬畜係邊個??
除左出道d 歌,之後廣東歌都無首,講經咩?成日屌mirror 柒無實力,viu/mirror 真係撐起左近年廣東歌同香港樂壇,好唔好聽一回事,公司有錢賺先有更多其他既歌手歌曲,以前港產片都係啦,無大多數為cap水既垃圾片邊有錢投資好電影

GEM? 由佢背離廣東歌市場起,就無資格話自己係香港歌手
除左出道d 歌,之後廣東歌都無首,講經咩?成日屌mirror 柒無實力,viu/mirror 真係撐起左近年廣東歌同香港樂壇,好唔好聽一回事,公司有錢賺先有更多其他既歌手歌曲,以前港產片都係啦,無大多數為cap水既垃圾片邊有錢投資好電影

GEM? 由佢背離廣東歌市場起,就無資格話自己係香港歌手

你班仆街自己唔撚柒鳩聽開廣東歌就擘大眼講大話
又一個N年唔開一個po嘅PR account

十個有九個舐鏡account都係咁撚柒鳩樣

都唔知係咪電訊盈科買一堆accounts返來做公關打手
Where did you go 世一
依家啲人話呢啲係虛偽架
依家啲小朋友鍾意吹捧「真性情」「做自己」「有個句講個句」「唔妥協」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞