鄧紫棋難得返港曬豪宅無敵靚海景 北上掘金多年成圈中小富婆

358 回覆
51 Like 147 Dislike
鄧紫棋(G.E.M.)近年主力在內地發展,近日她終於返港,即在社交網曬荃灣豪宅海景相,透露回港消息:「為什麼我上個月會有一種,八月開始我會比較有空的錯覺,然而八月才開始雨天我就發現我的八月要忙瘋了。雖然這次這種忙是讓我很開心的忙,但我還是很想讓世界暫停一分鐘,想念家裡能看到的藍天,但應該好一陣子不會看到了。」照片可見G.E.M.豪宅陽台視野是無敵靚海景,天朗氣清,再配合日落景色,相當優美,令人羨慕!

其實G.E.M.自2014年參加湖南衛視歌唱節目《我是歌手》第二季因而爆紅,北上掘金多年,吸金力驚人!而早年她被爆出目前已經持有兩個單位,分別是在2018年底以2200萬購入一個荃灣柏傲灣的住宅單位,單位持有人由媽媽容佳文所有;另外她於2013年亦在同區韻濤居買入了一個2000呎複式單位,絕對是圈中的小富婆!

新聞來源:腥港01
多得商臺班仆街主持鬧走佢

否則佢一早喺香港霉到抑鬱成疾死撚咗

香港人唔值得擁有呢一個出類拔萃、紅遍國際嘅唱作人
香港係要捧唱歌走音、跳舞甩Beat、身形管理失敗嘅豬畜
相反依家奶鏡奶到廣東歌愈做愈霉
聽鄧紫棋都費撚時聽湯令山

湯令山呢啲蒙古仔跟鄧紫棋學嘢就差唔多
分分鐘老共陰謀

用紅Viu做白手套造就
中國五毛樓主幾分鐘開一個post洗底都幾肉酸下

可能你祖家支那水浸你死全家冇殮葬費,要靠上網屌黃絲賺錢

又洗底
其實湯令山呢條撚樣究竟想點?

https://lih.kg/3463628

好正
Pin
都幾無恥,呢兩日有冇十幾個post
你今日block咗「秋意龍」呢隻舐俄五毛未?

https://lih.kg/3462851

Pin你老母臭閪咩死Viu狗
真 諗返起都反智
都叫左你班後生番大灣區發展,人地三十歲已經賺到你地一世都搵唔到嘅錢
望塵莫及
當年講真話比人鬧嗰單嘢?
鄧紫棋八字係幾屈機

藍奕邦、何韻詩帶頭屌佢

之後全港報紙一齊寫衰佢

整到佢喺香港冇晒立足之地逼返大陸
個海好臭
根本個窗都唔洗開
屌乜???
佢仲要紅左咁多年
都係嗰間同一間屋姐,
每返屋企一次就上報一次
話商臺頒過獎畀佢

要識「飲水思源」唔好批評商臺(分餅仔)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞