[輕鬆首冠] 車路士球迷討論區

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
唔好再信意甲貨,直接賤賣盧狗算。

加錢換華賀域,分分鐘又係水貨。

早兩日仲笑緊獌狗貴價買新夏狗,依家就諗住高價(盧狗加錢)買另一個
調轉諗慳左盧狗份人工差額可能都值20m 同埋vlahovic仲有resale value盧狗無
要整個一億套餐俾西咸
查 +9+ Borja
resell value
等陣水撚左 咪又變30m

蝕一次仲唔夠 仲要蝕多次
盧狗宜家人工32萬磅 vlahovic 21萬 差額大約10萬一個禮拜 一年就400幾萬磅 盧狗仲有兩年約 扣返條數姐係補返10m 到就買到vlahovic 而且盧狗今年30 再賣唔出就total loss 睇唔到有幾蝕底
的確係
唔買華賀域,袓狗又無錢買盧狗
兩隻正前係每隊必須
唔講摩一,就講返十年內
果陣有Torres, Ba, Eto
之後Costa, Remy, Drogba
干一果陣有Costa, 阿衣
唔敢話全部世界級但起碼全部都係識入波
係近幾年車仔買錯羊LKK Werner搞到又要用Pulisic哈伐狗呢啲嚟打9號
又係呢啲白人9號靚仔前鋒
經歷過費托摸奶達之後真係有陰影
預撚咗total loss 唔啱數就留低洗廁所
Nkk + nj 已經夠啦
仲有broja 仲vllm
咁貴又要焗出
有冇可能積遜+華荷域=杜奧巴+安歷加?
意甲靚仔白人前鋒=核彈頭
似係意媒放風多啲
意假嘢打5折就差唔多
當初一億買盧狗,依家5000都收唔返
依個咩華仔係意假都唔係踢得好又收8000當我地水魚
認同
商業上考慮根本係good deal盧狗今年都賣唔出 下年又賣得出咩
問題係
Lkk 唔肯去沙地
歐洲會接貨既球會得返蛆
但蛆記賣唔出華記,剩係肯借lkk
蛆記而家睇住車仔黎食
我覺得係雙贏嘅deal黎喎 祖狗被人罰錢加無歐戰 需要車個20-30m現金 我地要甩蟹貨 講真vlahovic真係踢唔掂 以佢23歲嘅年紀 點都賣得到30m以上啦 點蝕啊
猁今年都有興趣
如果今年放,鏝猁簽到都未到白狗啦
Deal has yet to be signed but is now in place
未真簽我都唔J住
咁咪唔簽大袋
買Vllm加埋要70,80m就收檔留返佢自己玩賓周啦
Attack到未..
Vllm = 新model
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞